Cono Sur Wine & Dine

Cono Sur Wine & Dine
Keskiviikkona 15.3. klo 19:00
Rock Café Wanha Poro

MENU
”Go Go Tiger prawns”
Valkosipulilla, limellä ja paahdetulla kookoksella gratinoituja tiikeriravunpyrstöjä.

”Gaucho Steak”
Hiiligrillattua Argententiinalaista rotuhärän ulkofilettä, lohkoperunoita ja chimichurri kastiketta

Sitruuna posset ja salmiakkia
Sitruunavanukasta ja salmiakkimarenkia

Menu 50 €
Viinipaketti  25 €

Cono Sur Brut
Cono sur Single vineyard block 10 Sauvignon Blanc
Cono Sur Single vineyard block 25 Syrah
Cono Sur 20 Barrels Pinot Noir

Pöytävaraukset
puh. 016 6510 600 tai sales@hulluporo.fi

No family trees, no dusty bottles, just quality wine

Cono Sur

Cono Surin viinitarhat ja viinitila perustettiin vuonna 1993. Johtoajatuksena on ollut tuottaa laadukkaita, ilmaisullisia ja innovatiivisiä viinejä, joista uuden maailman henki välittyy nauttijalleen. Tuotemerkin nimi viittaa yrityksen maantieteelliseen sijaintiin Etelä-Amerikan eteläisessä kärjessä, jonka länsireunalla sijaitsee Chile antoisine viinilaaksoineen. Tyylitellyssä logossa toistuu myös Etelä-Amerikan maanosan tuttu muoto.

Sittemmin yrityksen viinitarhoja on perustettu myös osiin Chilen pohjoisimmista ja eteläisimmistä viljelysalueista. Yritys tutkii ja etsii jatkuvasti uusia alueita, joissa viljeltynä rypälelajikkeiden aromit ja maku korostuvat halutulla tavalla. Cono Sur on ollut onnistuneesti mukana laajentamassa viininviljelyn ja viininvalmistuksen tapoja Chilessä ottamalla mukaan uusia viljelylajikkeita, joista moni on vieläkin harvinainen Chilessä.

Cono Sur on soveltanut alusta asti uusia ideoita ja teknologiaa viininvalmistuksen perinteisiin menetelmiin. Tärkeimpiä edistysaskeleita ovat olleet synteettisten korkkien ja kierrekorkkien käyttöönotto sekä ympäristöystävällisten viljelymenetelmien käyttäminen.

http://www.conosur.com/