Hullu Poro tarjoaa loistavat puitteet kokouksien järjestämiseen

Ravintoloissamme ja kokoustiloissamme on mahdollisuus toteuttaa erilaisia tilaisuuksia yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Olipa kyseessä seminaaripäivän jatkot, pikkujoulut tai muu yritysjuhla, valittavanasi on useita tiloja, erilaisia teemaillallisia ja ohjelmallisia illanviettoja tai vaikkapa kokkikouluja. Hotellissa on neljä tasokkaasti nykyaikaisella, helppokäyttöisellä tekniikalla varusteltua kokoustilaa, joiden kokoonpanoa voidaan helposti muunnella kokousjärjestäjän tarpeen mukaan. Kokoustilojen ohella hotellissa sijaitsevassa Ravintola Taivaassa voidaan järjestää kokouksia 50 hengen ryhmille. Hullu Poro Areena tarjoaa mahdollisuuden suurien tilaisuuksien järjestämiseen Levin keskustassa.

Ainutlaatuisen ja erilaisen kokouselämyksen tarjoaa Hullu Poron Könkään kylässä sijaitseva Taivaanvalkeat. Taivaanvalkeissa voidaan järjestää tapahtumia noin 300 hengelle ja majoitustilaa löytyy 28 hengelle.

Tilojen vuokraan sisältyvät peruskokousvälineet: videotykki, valkokangas, fläppitaulu, muistiinpanovälineet, jäävesi sekä tietoliikenneyhteydet.

Kokousten oheen voidaan järjestää räätälöidysti erilaisia kesä- ja talviohjelmia, joista Hullu Poron myyntipalvelu kertoo mielellään lisää.

 

 

Kokous & ryhmät

Escape room Levi

Escape room eli Pakohuone on seikkailupeli, jossa pelaajat yrittävät määräajassa päästä ulos lukitusta huoneesta. Ulos pääsemiseksi pelaajien täytyy yhdessä ratkoa arvoituksia, löytää kätköjä ja suorittaa erilaisia tehtäviä.

Varaa peliaika
Kokous & ryhmät

Kokouspaketit

Hullu Poro tarjoaa laadukkaat kokouspaketit ympäri vuoden. Räätälöimme myös ammattitaidolla toiveidenne mukaiset kokouspaketit.

Hyvä olo

Saunapalvelut

Nauti Hullu Poron sauna- ja kylpyosastoista. Meiltä löytyy sen sata saunaa!

Kokous & ryhmät

Tonttulan kokkikoulut

Tonttulan keittiössä keittiömestarin johdolla Opetellaan poron, riekon, lohen ja lappilaisten marjojen käsittely sekä valmistetaan niistä 4 ruokalajin menu. Kurssi sisältää Päivikin keittokirjan, esiliinan ja diplomin.

Kokous & ryhmät

Areena tapahtumapaikkana

Areena sopii suurien kokouksien, seminaarien tai konferenssien järjestämiseen. Areenalla voidaan järjestää myös näyttäviä tuotelanseerauksia, messuja ja workshopeja.

Kokous & ryhmät

Business: Palaverin paikka

Pisnestä Porossa tai Tavoitteisiin Taivaanvalkeissa. Kokouspaketti 170 € / henkilö / 2 vrk. Sis. kokoustilan, kokouskahvit ja -lounaat kahtena päivänä.

Kokous & ryhmät

Hotelli Hullu Poron kokous- ja kongressitilat

Hotelli Hullu Poro tarjoaa loistavat puitteet kokouksien järjestämiseen Levin upeiden maisemien äärellä.

Kokous & ryhmät

Rantasauna ja -riihi Taivaanvalkeissa

Rantasauna ja tunnelmallinen riihi Ounasjoen rannassa. Täydellinen paikka rentoutua!

Kokous & ryhmät

Bussiryhmille

Hullu Poro toivottaa senioriryhmät tervetulleksi Leville!

Kokous & ryhmät

Leirikoulu Porossa

Kiinnostaako Lapin luonto ja kasvit, eläimet ja ilmasto. Tutkimusmatka luontoon on Tonttulan Elämysmetsässä, jossa tutustutaan asioihin vuodenajasta riippuen – keväällä luonto heräilee talviunestaan ja syksyllä valmistautuu talvehtimaan.

Hyvä olo

MielenValkean saunat ja saunapalvelut

MielenValkeassa Lumi ja Noki saunat odottavat sinua.

Majoitus

Hotelli Taivaanvalkeat

Ainutlaatuinen elämyskeskus Hotelli Taivaanvalkeat sijaitsee Könkään kylässä n. 8km Levin keskustasta maaseudun rauhassa. Kaikki huoneet on uusittu kauttaaltaan vastaamaan nykyajan tarpeita.

Varaa huone