Hullu Poro tarjoaa loistavat puitteet kokouksien järjestämiseen

Ravintoloissamme ja kokoustiloissamme on mahdollisuus toteuttaa erilaisia tilaisuuksia yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Olipa kyseessä seminaaripäivän jatkot, pikkujoulut tai muu yritysjuhla, valittavanasi on useita tiloja, erilaisia teemaillallisia ja ohjelmallisia illanviettoja tai vaikkapa kokkikouluja. Hotellissa on neljä tasokkaasti nykyaikaisella, helppokäyttöisellä tekniikalla varusteltua kokoustilaa, joiden kokoonpanoa voidaan helposti muunnella kokousjärjestäjän tarpeen mukaan. Kokoustilojen ohella hotellissa sijaitsevassa Ravintola Taivaassa voidaan järjestää kokouksia 50 hengen ryhmille. Hullu Poro Areena tarjoaa mahdollisuuden suurien tilaisuuksien järjestämiseen Levin keskustassa.

Ainutlaatuisen ja erilaisen kokouselämyksen tarjoaa Hullu Poron Könkään kylässä sijaitseva Taivaanvalkeat. Taivaanvalkeissa voidaan järjestää tapahtumia noin 300 hengelle ja majoitustilaa löytyy 28 hengelle.

Tilojen vuokraan sisältyvät peruskokousvälineet: videotykki, valkokangas, fläppitaulu, muistiinpanovälineet, jäävesi sekä tietoliikenneyhteydet.

Kokousten oheen voidaan järjestää räätälöidysti erilaisia kesä- ja talviohjelmia, joista Hullu Poron myyntipalvelu kertoo mielellään lisää.

 

 

Kokous & ryhmät

Pikkujoulubuffet Ämmilässä

Joulu juhlista jaloin, pikkujouluissa bilettäen. Pikkujouluruokailujen yhteydessä Areenan sisäänpääsy puoleen hintaan. Pikkujoulubuffet Ravintola Ämmilässä. Ota yhteyttä myyntipalveluumme 016 6510 500 sales@hulluporo.fi

Kokous & ryhmät

Leirikoulu Porossa

Kiinnostaako Lapin luonto ja kasvit, eläimet ja ilmasto. Tutkimusmatka luontoon on Tonttulan Elämysmetsässä, jossa tutustutaan asioihin vuodenajasta riippuen – keväällä luonto heräilee talviunestaan ja syksyllä valmistautuu talvehtimaan.

Hyvä olo

Laaja valikoima hyvinvointipalveluita

Hyvinvointipalvelut kruunaavat tapahtumasi. Tutustu laajaan valikoimaamme.

Hyvä olo

MielenValkean saunat ja saunapalvelut

MielenValkeassa Lumi ja Noki saunat odottavat sinua.

Kokous & ryhmät

Bussiryhmille

Hullu Poro toivottaa senioriryhmät tervetulleksi Leville!

Majoitus

Hotelli Taivaanvalkeat

Ainutlaatuinen elämyskeskus Hotelli Taivaanvalkeat sijaitsee Könkään kylässä n. 8km Levin keskustasta maaseudun rauhassa. Kaikki huoneet on uusittu kauttaaltaan vastaamaan nykyajan tarpeita.

Varaa huone
Ravintola

Tonttula

Meillä on Joulu aina! Tonttulassa on kahvila sekä matkamuistomyymälä. Oiva paikka ryhmien tilaisuuksiin. Kahvila avoinna päivittäin klo 11.00 – 16.00

Kokous & ryhmät

Taivaanvalkeiden kokouspalvelut

Tutustu Taivaanvalkeiden kokouspalvelutarjontaan

Kokous & ryhmät

Kokouspäivä revontulikodalla

Viritä tiimisi Revontulikodalla. Revontulikodan avotulien äärellä vietetyn kokouspäivän kruunaa sauna tai rentoutustuokio.

Kokous & ryhmät

Business: Palaverin paikka

Pisnestä Porossa tai Tavoitteisiin Taivaanvalkeissa. Kokouspaketti 170 € / henkilö / 2 vrk. Sis. kokoustilan, kokouskahvit ja -lounaat kahtena päivänä.

Kokous & ryhmät

Olutjuhlat

Suomalaiset Olutjuhlat Taivaanvalkeissa. Hyvää olutta, ruokaa, laulua ja tanssia - kaikkea sitä löytyy Olutjuhlistamme.

Kokous & ryhmät

Metsuri-iltamat Taivaanvalkeissa

Metsuri-iltamat on elämys jo ennen kuin ehtii edes alkaa.

Kokous & ryhmät

Rantasauna ja -riihi Taivaanvalkeissa

Rantasauna ja tunnelmallinen riihi Ounasjoen rannassa. Täydellinen paikka rentoutua!

Kokous & ryhmät

Hotelli Hullu Poron kokous- ja kongressitilat

Hotelli Hullu Poro tarjoaa loistavat puitteet kokouksien järjestämiseen Levin upeiden maisemien äärellä.