x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x

Olli Halonen

19.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 25,50 €
K-18
Showtime 23:30

Tuure Kilpeläinen

20.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 32,50 €
K-18
Showtime 23:30

Lauri Haav

26.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 25,50 €
K-18
Showtime 23:30

Melo, Jore & Zpoppa

27.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 20,50 €
K-18
Showtime 23:30

90s EuroDance Mayday: DJ Oku Luukkainen

29.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 20,50 €
K-18
Showtime 23:30

90s EuroDance Mayday: Günther, Mr. President

30.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 25,50 €
K-18

Tonttulan kokkikoulut

2023

Lappilaisen ruoanvalmistuksen saloja

Tonttulan keittiössä keittiömestarin johdolla

Opetellaan Lappilaisten raaka-aineiden käsittelyä sekä valmistetaan niistä 4 ruokalajin menu.

Korvasienikeitto ja Lapin rieskaa
***
Sokeri suolattua rautua, kevyesti savustettu siika tartar ja savumuikkukreemiä.
Tillipiimää, purjontuhkaa ja savustettua ruisleipää.
***
Poroa kahdella tavalla valmistettuna crepinet fileestä ja epigrammia poron kaulasta.
Grand Veneur kastiketta ja yrttipuikulamuusia
***
Lapin leipäjuustoa, Fariinikermaa ja hilloja

Kurssi sisältää kirjan Hullu Poron ravintoloista, esiliinan ja diplomin.

Hinta 195 € / henkilö
Ryhmän koko 8-12 henkilöä

Lisätiedot ja varaukset: Hullu Poron myyntipalvelu 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi

 

Hinta voimassa 2023.

Makkaranvalmistus

Valmistetaan erilaisia makkaroita villisiasta, porosta ja lampaasta sekä makkaroille sopivia lisukkeita Tonttulassa.

Kurssi sisältää Päivikin keittokirjan, esiliinan ja diplomin.

Hinta 225 € / hlö
Ryhmän koko 8-12 henkilöä

Makkaranvalmistukseen voi hyvin yhdistää saunomisen Tonttulan rantasaunalla.

Hinta voimassa 2023.

Lisätiedot ja varaukset: Myyntipalvelu 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi