Levi Wellness Club laajentaa PoronPortin tiloihin

Laura Peippo hyppii innosta uuden salihankkeensa ansiosta

Kylässä vajaa 900 asukasta, kuntosalissa neliöitä melkein saman verran!

Levi Wellness Clubin kuntosaliyrittäjä ja valmentaja Laura Peippo ei viihdy paikallaan. Hän aikoo avata lokakuun alussa Leville uuden kuntosalin, josta ei takuulla lopu tila kesken. ST1 Poron Bensiksen alakertaan syyskuussa rakentuva sali on kooltaan noin 850 m2, joten tilaa on lähes neliö jokaista Sirkan kylän asukasta kohti. Vuokrasopimus uusista tiloista allekirjoitettiin 15.8., ja toiminta käynnistyy lokakuun alussa. 

 – Idea iti päässä pari viikkoa, kun kuulin että tilat ovat tarjolla vuokralle, ja kun olen tällainen elämän eläjä, jonka suurin pelko on, että miettisin vanhana mitä kaikkea jäi tekemättä, päätin tarttua toimeen. Parhaat kiksit saa kuitenkin aina siitä, että uskaltaa heittäytyä, joten taas lähdetään tyhjän päälle lujalla tahdolla ja luottamuksella, Peippo sanoo.

– Kyllä tämä pelottaa, itse asiassa enemmän kuin yrittäjäksi ryhtyminen, sillä silloin minulla ei ollut mitään menetettävää. Nyt olen onnistunut rakentamaan toimivan konseptin ja hankkimaan kahdelle salille asiakaskunnan, ja voisin ihan hyvin tyytyä tähän tilaan, mutta näen tämän huikeana mahdollisuutena. Voit aina tehdä tai olla tekemättä, jälkimmäinen ei tuota mitään. 

 

Uusia asiakkaita ja uutta eloa taloon.

Poronportin tiloja isännöivän Seven Seasons Oy:n toimitusjohtaja Mika Latva sanoo odottavansa innolla uuden yhteistyökumppanin tuloa taloon. Hän uskoo, että uusi yritys tuo mielenkiintoisia yhteistyökuvioita, ja uusi asiakasryhmä tuo taloon uutta eloa.

– Peippo on yrittäjä, joka tekee työtään täysillä ja suurella ammattiylpeydellä, ja uusi sali vahvistaa mielikuvaa Levistä liikunnallisena keskuksena. Treeni on jo nyt monelle lomalaiselle tärkeä osa lomaa, joillekin jopa syy tulla Leville, ja me tulemme panostamaan osaltamme uuden asiakasryhmän palvelemiseen, mikä tulee näkymään esimerkiksi ST1:n ravintolan ruoassa ja huoltoaseman tuotevalikoimassa, Latva sanoo.

Peipon visio on, että Levi on tulevaisuudessa Suomen mielenkiintoisin ja paras hyvinvointi- ja liikuntakeskus, hyvinvoinnin ja liikunnan Mekka, joten hän haluaa tarjota ihmisille lisää vaihtoehtoja. Uusi sali on Suomen ainoa kuntosali, jossa voi harjoitella kovassa huudossa olevia estejuoksukisoja varten lajinomaisesti läpi vuoden. Bootcamp-tyyliseen toiminnalliseen saliin tulee köysiä, erilaisia kiipeilytelineitä ja muita esteitä, autonrenkaita ja vaikka mitä mielenkiintoista.

Levi Wellness Club Cityn ryhmäliikuntatilat siirtyvät jatkossa uudelle salille, missä on tilava paikoitusalue. Samalla keskustan kuntosalitoiminnoille saadaan lisää tilaa. Levi Wellness Clubilla on kuntosali myös Levi Hotel Span tiloissa. Uuden salin yhteyteen tulevat myös sauna- sekä koulutustilat, ja se tarjoaakin hyvät puitteet Levillä leireileville eri lajien urheilijaryhmille monipuoliseen harjoitteluun sekä palavereihin.

– Jos kysyisin aina neuvoa asiantuntijoilta, paljon asioita jäisi tekemättä, ehkä tämäkin. Luotan kuitenkin vaistooni ja uskon että tämäkin idea poikii hyviä juttuja. Paljon työtä se vaatii, mutta mitä se haittaa, kun tykkää työstään? Asioiden tekeminen sydämestä vaatii aina paljon energiaa ja itsen likoon laittamista täysillä, ja se on tapa jolla elän, sanoo Peippo.

Lisätietoja: 

Laura Peippo
Levi Wellness Club Oy
Hiihtäjänkuja 10
99130 Sirkka

laura.peippo@leviwellnessclub.fi
Puh. 0403287887