ALKUUNINFOMAJOITUSRAVINTOLATBÄNDIKALENTERIHYVINVOINTIKOKOUSPALVELUTOHJELMAT JA KURSSITKUVIASIVUKARTTA
Hotellin Sauna- ja kylpyosasto
Hullu Poron kuntosali
Hinnasto
Wellness paketit
Tuotesarjat
Suolahuone
Infrapunasauna
Kristallivalohoito
Kiinteytyslaite
Life Detox kehon puhdistus
Vartalosukkula
Taivaanvalkeiden hemmottelut

Neoqui vartalosukkula

Saatavilla Levin Torin toimipisteestä ympäri vuoden.

Vartalosukkulan toiminnot (Aromaterapia, värinähieronta, chormaterapia, infrapunasauna, vichysuihku) yhdistettynä  vartalohoitoon luovat tehokkaamman ja kokonaisvaltaisemman hoidon. Erittäin tehokas erityisesti nesteen poistossa ja aineenvaihdunnan vilkastuttamisessa.

Luxusvartalohoito 30 min  65 € ( työssäoppija 50 € )
Vartalon kuorinta, kehon pintaverenkiertoa vilkastuttava vichysuihku, vartalonaamio (ongelma-alueille) infrapunasaunan lämmössä, jonka aikana decolteen ja kasvojen hieronta. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa sekä kiinteyttää kehoa.

Luxusvartalohoito + kasvohoito 60 min  115 € (työssäoppija 80 € )
Vartalon kuorinta, kehon pintaverenkiertoa vilkastuttava vichysuihku, vartalonaamio infrapunasaunan lämmössä. Kasvohoito (alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoide). Kokonaisvaltainen hoito päästä varpaisiin, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa sekä kiinteyttää kehoa.

Myös Toschanan Chianti viini ja Firenzen Iris hoidot on mahdollista suorittaa vartalosukkulassa (+10 €)


 

Atlantic sukkulan toiminnot:

AROMATERAPIA vaikuttaa tuoksun kautta aivojen siihen osaan, joka ohjailee tunteita samalla kun öljyt imeytyvät ihon kautta verenkiertoon ja immuunisysteemiin vaikuttaen elimistöön fysiologisesti. Hajuhermojen kautta voidaan stimuloida aineenvaihduntaa, kaloritasapainoa ja immuunijärjestelmää, lisäksi ravita ja kosteuttaa ihoa sekä lievittää stressiä. Jotkut tutkijat uskovat että värinäparantaminen oli muinaisten, erittäin pitkäikäisten sivilisaatioiden kuten Atlantiksen, Mun ja Lemurian tärkeimpiä salaisuuksia, sitä käytettiin leikkausten ja lääkkeiden sijaan.

VÄRINAHIERONTA vaikuttaa erityisesti verenkiertoelimiin. Verenkierron parantuessa myös aineenvaihdunta sekä ihon ja lihasten toiminta paranevat tehostaen myös sisäelinten toimintaa. Värinähieronta tehostaa ravinto- ja kuona-aineiden liikettä soluissa, joka virkistää ja vitalisoi elimistöä. Useat värinäanturit mahdollistavat vibraation säädön hellävaraisen hienosta erittäin syvävaikutteiseen hierontaan sekä tuntemukseltaan nopeista vedoista pitkiin, syviin aaltomuotoihin.
Kuvittele makaavaasi rankkasateessa ja tunne miten valtavat vesipisarat putoilevat jokaiseen kohtaan kehollasi – tunne on poikkeuksellisen mieleenpainuva ja miellyttävä.

VICHYSUIHKU on terapeuttista vesihierontaa. Kun perinteinen vesihieronta tehdään vedessä sisällä, vichy suihkun avulla veden terapeuttiset ominaisuudet saadaan käyttöön kuivemmissa olosuhteissa. Atlantic sukkula tarjoaa virkistävän vesiterapiaelämyksen erikoissuuttimillaan, jotka mahdollistavat vaihtelevan paineen, vesisuihkun muodoin sekä eri suihkutuskulmat. Paitsi että vichysuihku on erittäin rentouttava hoito ja että sen avulla voidaan tehostaa muita vartalohoitoja sekä kääreitä, sillä on myös muita terveysvaikutuksia. Käytettäessä sitä lämpöhierontana se vähentää asiakkaan stressiä. Lisäksi se voitelee vartaloa ja stimuloi verenkiertoa, jolloin myös immuunisysteemi vahvistuu. Vichysuihku rentouttaa myös jumiutuneita ja kipeitä lihaksia sekä stimuloi lymfaattista järjestelmää joka edesauttaa kuona-aineiden poistumista kehosta.

INFRAPUNASAUNA Suurin osa auringonvalon energiasta tulee maahan infrapunavalon mukana. Se on valoa, joka lämmittää maata ja maa heijastaa lämmön ilmaan, joka lämpenee. Infrapunavalo on lämpösäteilyä, eikä sillä ole mitään tekemistä ultraviolettivalon kanssa, joka voi vahingoittaa ihoa ja aiheuttaa palovammoja. Infrapunavalo on ns. kuivaa säteilylämpöä, ja se imeytyy 2 - 10 mm syvyyteen ihoon ja ihonalaisiin kudoksiin. Kivunlievitys IP-valoa on käytetty kauan ja hyvällä menestyksellä kivunlievitykseen. Lämpö laajentaa uloimpia verisuonia ja stimuloi verenkiertoa vahingoittuneisiin kudoksiin, mikä nopeuttaa elimistön omaa paranemisprosessia. Tämä auttaa kipeytyneitä lihaksia, jäykkiä niveliä ja pehmytkudosvammoja paranemaan nopeammin. Mm. fysioterapeutit käyttävät IP valoa em. vammojen hoitamiseen. Aineenvaihdunnan tehostaminen Infrapunalämpö kiihdyttää terveellistä hikoilua, tehostaa aineenvaihduntaa ja poistaa näin kuonaaineita kehosta. Keho reagoi lämmönnousuun viilentämällä sitä hikoilun avulla, mikä myös puhdistaa ja auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja. Puhdas iho hehkuu elastisempana, paremman värisenä ja kiinteämpänä. Stressin lievitys Infrapunan miellyttävä lämpö imeytyy ihoon ja jättää mukavan, lämpimän tunteen koko kehoon sekä lievittää välittömästi uupumusta ja stressiä.

VÄRIVALOHOITO Chromoterapia, jota voidaan kutsua myös väri- tai värivaloterapiaksi, perustuu oletukseen, että tietyillä väreillä on hoitavia ominaisuuksia. Hoitomenetelmässä käytetään seitsemää sateenkaaressakin näkyvää väriä edistämään mielen ja kehon tasapainoa ja parantumista. Värispektri koostuu valoenergian elektromagneettisen säteilyn- eri taajuuksista ja aallonpituuksista. Hoitotieteessä käytetään värien energiaa harmonian ja parantumisen edistämiseen. Eri väreillä sanotaan olevan tiettyjä hoitavia ominaisuuksia (esim. punainen energisoi, sininen rauhoittaa), ja kunkin värin värähtely tasapainottaa ihmistä. Kehossamme, elimissämme, lihaksissamme, soluissamme ja hermostossamme on kaikissa värähtelytaso. Kun kehomme joutuu epätasapainoon, ilmenee terveydellisiä ongelmia. Erilaisten tutkimusten perusteella on tiedossa, että väri ja valo auttavat palauttamaan elimistön fyysisen ja emotionaalisen tasapainon. Holistiset eli kokonaisvaltaiset hoidot, joissa sovelletaan väriterapiaa, liittävät usein spektrin seitsemän väriä tiettyihin kehon alueisiin, jotka tunnetaan chakroina. Joogassa chakrat ymmärretään myös henkisinä kehon energiakeskuksina. Värin hoitava vaikutus on suhteessa siihen liittyvään chakraan. Hoitava väri voidaan antaa lukuisilla eri tavoilla, mutta usein se yhdistetään vesi- ja aromaterapiaan hoitovaikutuksen lisäämiseksi. Lue lisää värien vaikutuksista tästä.

 

 


<< Takaisin   | Tulostusystävällinen versio |

 

 
Hullu Poro Oy, Rakkavaarantie 5, 99130 LEVI puh. 016 6510 100, fax 016 6510 199 hotel@hulluporo.fi
Myyntipalvelu puh. 016 6510 500 sales@hulluporo.fi
..