Arctic Challenge Winter Edition

ARCTIC CHALLENGE – WINTER EDITION 

Levi 18.3.2017Hyytävän arktinen mittelö, Arctic Challenge Winter Edition, iskeytyy Leville 18.3.2017. Kyseessä on talvinen versio huikean suosion saavuttaneesta esterata ja juoksutapahtumasta, joka on valloittanut Levin jo kahdesti, aiemmin kesällä. Jos luulit kesän Arctic Challenge kisassa kohdanneesi ja antaneesi jo kaiken, niin Arctic Challenge Winter Edition muokkaa käsityksesi uudelleen. Nyt ei kahlata suossa tai uida rapakossa vaan rämmitään lumessa arktisen ilman armoilla ja todella annetaan kaikkemme. Arctic Challenge Winter Edition päivittää Levin lomasi tälle vuosituhannelle – se on kokemus, josta todellakin riittää muisteltavaa ja kerrottavaa. Otatko arktisen haasteen vastaan?Arctic Challenge Winter Edition rata kulkee jälleen Levi tunturin uuvuttavissa maisemissa, jossa metrinen lumikerros laittaa haastekertoimen kohdilleen. Juoksuosuus koluaa rinteitä ylös ja alas n.10 km verran. Reitin varrella koet 10 haastetta, jotka koettelevat sekä fyysisiä että henkisiä voimavaroja. Takaamme, että osallistujat tulevat jälleen kastumaan, rämpimään, taistelemaan ja ennenkaikkea voittamaan itsensä. Myös kuuluisa kisapölli on jälleen matkassa, muita yllätyksiä emme vielä paljasta.

Arctic Challenge perusperiaatteet säilyvät ennallaan ja valavat voimaa kisailijoille. Kisan voimakkaita arvoja ovat itsensä voittaminen, tahdonvoima, tiimityöskentely sekä luonnon kunnioitus. Kyse on pari-tai joukkuekisasta, sekä ennen kaikkea itsensä ylittämisestä. Emme edellenkään laita osallistujia paremmuusjärjestykseen eli kisassa ei ole ajanottoa.

Arctic Challenge Winter Edition osallistumismaksu on 65 €. Hintaportaat mahdollistavat varhaisille varaajille erittäin edulliset hinnat!
31.1.2017 (-10%) 58,50 €

Arctic Challenge Winter Edition on huikea tapahtuma, joka tarjoaa osallistujille ja heidän kannattajajoukoilleen sisältöä aamusta iltaan. Kyseessä tulee olemaan kokonaisvaltainen pohjoinen ja lappilainen elämys, jonka vierailijat muistavat vielä pitkään. Valmistaudu siis elämäsi haasteeseen, kerää voimanrippeesi ja uskaltaudu mukaan – se on sen arvoista!Tapahtuman järjestää Levi Wellness Club


Majoitustarjous Arctic Challenge kisaajille!

Hotelli Hullu Poro

130 €/vrk/1hh suihkullinen huone
148 €/vrk/2hh suihkullinen huone

154 €/vrk/1hh ammeellinen tai saunallinen huone
172 €/vrk/2hh ammeellinen tai saunallinen huone

294 €/vrk/1-3 henkilöä huoneistossa
320 €/vrk/4 henkilöä huoneistossa
346 €/vrk/5 henkilöä huoneistossa
370 €/vrk/6 henkilöä huoneistossa

Hinnat sisältävät aamiaiset, saunaosaston ja kuntosalin käytön sekä Member edut ravintoloissa.
Majoituksen voi siis varata meidän verkkokaupasta. Lisätietoa kenttään viesti ”Arctic Challenge”


Tapahtuman jälkibileet Pub Hölmölässä ja Hullu Poro Areenalla


 

Lisätietoja tapahtumasta sekä ilmoittautumiset
www.leviwellnessclub.fi

Tapahtuma Facebookissa
www.facebook.com/challengeLevi

Seuraa tapahtumaa Facebookissa