Sähköautot Levillä

Sähköautot Levillä 3.2.2018 – Koeaja Tesla ja BMW, tutustu sähköiseen maailmaan

Sähköautot eri puolilta Pohjolaa suuntaavat Lappiin, Leville, Tesla Club Finlandin järjestämään keskitalven sähköautotapahtumaan lauantaina 3. Helmikuuta 2018. Klo 14 alkaen on mahdollisuus tutustua erilaisiin Teslan malleihin erillisellä näyttelyalueella.
 
Non-stop koeajoja tarjoavat Tesla Motors Suomi, Ruotsi, Norja, OP kulku, sekä Aurora Powertrains omilla kalustoillaan, joihin kuuluu useita Tesla Model S ja X autoja, BMW i3 malleja, sekä maailman ensimmäiset sarjatuotetut sähkömoottorikelkat.

Luvassa on Lapin eksotiikkaa lumen ja jään keskellä.  Tapahtuman yhteistyökumppanit kuten Hullu Poro, Tesla Motors, Nokian Renkaat, Fortum, Aurora Powertrains ja Op-kulku toimivat myös näytteilleasettajina.  Esimerkiksi Nokian Renkaat varustaa koeajoautot uutuus-renkailla ja lisäksi maailman parhaisiin kuuluvat asiantuntijat vihkivät talvirenkaiden saloihin. Eikä unohdeta, että kaikki tapahtuu Levin erinomaisten rinteiden ja Hullu Poron palveluiden ulottuvilla.
 
Tule tutustumaan sähköiseen liikkumiseen!

Kaikki sähköisestä liikkumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikan päälle tutustumaan kuluvälineisiin ja ihmisiin: ”Jaamme mielellämme tietoa sähköautoilusta kiinnostuneille! Kaikki Teslat – ja muutkin sähköiset kulkuvälineet – ja autoista muuten vaan kiinnostuneet ovat tervetulleita. Halusin Tesla Clubien tapaamiselle hienon ympäristön kokoontua isommalla porukalla. Levillä ja Hullu Poro konseptilla on hyvä kokonaisuus – erinomainen ruoka ja palvelut, sekä hyvä sijainti saapua lentokoneella, junalla tai autolla.” Tesla Club Finlandin tapahtumakoordinaattori Kirsi Immonen kertoo.

Tesla Club Finland on Tesla-sähköautoista kiinnostuneiden aktiivinen yhteisö. Yhteisö levittää tietoa sähköautoilusta, sekä on mukana liikkumisen sähköisessä vallankumouksessa.
 

Tietoa tapahtumasta:
Kirsi Immonen
Tesla Club Finland
Tapahtumakoordinaattori
kirsi@teslaclub.fi