Tiistaisin ja torstaisin klo 18.15 Sauna Qigong MielenValkeassa

Tiistaisin ja torstaisin klo 17:30 Sauna Qigong MielenValkeassa

Mitä on Sauna Joigha ?

Sauna Qigong harjoitusohjelman on kehittänyt lapista lähtöisin Maria Gullsten fysioterapeutti, työfysioterapeutti, hengitysterapeutti.

Sauna Qigong on puisen hengityssauvan avulla istuen tehtäväå pehmeää meditatiivista harjoitusta. Saunan lauteilla n.50 asteen lämmössä Sauna Qigong liikunta vahvistaa ja elvyttää energian virtausta. Pehmeät liikesarjat helpottavat nhs-seudun ja selän lihasjännitystiloja, ryhti ja liikkuvuus paranee, hengitys ja mieli tasapainottuu.

Sauna qigong kestää puoli tuntia ja koostuu kuudesta liikesarjasta. Aivot saavat haastetta ristikkäisliikkeillä. Liikkeet ovat tehokkaita energiaharjoituksia, jossa keskitytään oman energiavirran, qi- tuntemukseen ja kehon tuntemukseen. Sauna Qigong edistää kehon ja mielen terveyttä sekä hyvinvointia.

Sauna qigong sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet pehmeästä, yksinkertaisia ja hitaasta liikunnasta. Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Liikesarjojen tekeminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta qigongista. Pääset helposti mukaan, koska liikettä toistetaan monta kertaa, silloin rentoutuminen ja rauhoittuminen onnistuvat.
Aika: 30 min

Varaukset: p 016 6510 500 tai www.hulluporo.fi/hoitovaraus

Hinta: Sauna Qigong 17 €/hlö
Varusteeksi sopii joustava asu esim. t-paita/toppi ja shortsit tai uima-asu sekä vesipullo. Pyyhevuokra 6 €
Maksu paikanpäällä käteisellä tai kortilla

Mielenvalkean Liikunta- ja elämyssaunat

Mielenvalkean sauna sijaitsee Atrin alueella 2 km Levin keskustasta. Matkaa Hotelli Hullu Porolta on vain 1,5 km ja se on mukava taittaa kävellen, pyöräillen, mutta autollekin löytyy parkkipaikka rakennuksen pihalta. Osoite on Atrinpolku 9.

Voit varata yksityisohjauksen ja saunan ryhmällesi myös sinulle sopivaan ajankohtaan. Sopii yritysryhmille, Tyky-päivän lomaan, matkailijoille, yksityishenkilöiden ryhmille, säännölliset viikkotunnit asiakkaille. Lisätiedot ja ryhmävaraustiedustelut: relaxcenter@hulluporo.fi

Varaa paikkasi Sauna Qigong