Tiistaisin klo 18:00 Sauna Joigha MielenValkeassa

Tiistaisin klo 18:00 Sauna Joigha MielenValkeassa

Mitä on Sauna Joigha ?

Sauna Joigha on noin 50-asteisen saunan lämmössä lauteilla istuen tehtävä harjoitus. Saunan mieto lämpö ja lempeät ja vahvistavat Joigha liikkeet purkavat yhdessä kehon jännitystiloja ja rauhoittavat mieltä. Taustalla soi lapin musiikki ja samalla voit ihailla lapin maisemia.

Sauna Joigha-sarja kestää puoli tuntia ja koostuu kuudesta asennosta, joissa on elementtejä pilateksesta, yogasta ja qi quangista. Asennot vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia, lisäävät selkärangan, lonkkien ja olkapäiden liikkuvuutta sekä venyttävät niska-hartia-seudun lihaksia. Lisäksi ne vilkastuttavat aineenvaihduntaa, vähentävät stressiä ja auttavat voimaan paremmin.
Sauna Joigha sopii lempeäksi treeneiksi, kehon huoltamiseen liikunnan jälkeen tai rentoutumiseen. Sitä pystyy harrastamaan jokainen ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Sarjan tekeminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta, pilateksesta ja qi gongista.

Lapin marjamehu (sokeriton) pitää nestetasapainosta huolta. Nokiviiva kasvoilla kertoo sinun saaneen Sauna Joigha kasteen.

Varaukset: p 016 6510 500 tai www.hulluporo.fi/hoitovaraus
Hinta: Sauna Joigha 17 €/hlö
Varusteeksi sopii joustava asu esim. t-paita/toppi ja shortsit tai uima-asu sekä vesipullo. Pyyhevuokra 6 €

 

Mielenvalkean Liikunta- ja elämyssaunat

Mielenvalkean sauna sijaitsee Atrin alueella 2 km Levin keskustasta. Matkaa Hotelli Hullu Porolta on vain 1,5 km ja se on mukava taittaa kävellen, pyöräillen, mutta autollekin löytyy parkkipaikka rakennuksen pihalta. Osoite on Atrinpolku 9.

Voit varata yksityisohjauksen ja saunan ryhmällesi myös sinulle sopivaan ajankohtaan. Sopii yritysryhmille, Tyky-päivän lomaan, matkailijoille, yksityishenkilöiden ryhmille, säännölliset viikkotunnit asiakkaille. Lisätiedot ja ryhmävaraustiedustelut: relaxcenter@hulluporo.fi

Varaa paikkasi Sauna Joighaan