Valitse erilainen paikka palaveriin

Onko joku väittänyt, että kokoukset ovat tylsiä? No ei meillä ainakaan! Poron palaverit ja Taivaanvalkeiden tiimisessiot eivät jätä ketään kylmäksi. Poron kokouksen jälkeen ei auta kuin jäädä odottamaan seuraavaa – ja tehdä se taas uudella tavalla. Paras tapa saada porukka luovaan flow-tilaan, on yhdistää kokoukseen ankaran aivotyön lisäksi ripaus adrenaliinia ja roppakaupalla rentoutusta.

MUKAVAT MIITINGIT MIELENVALKEISSA

mielenvalkea-meetingroom

MielenValkeat sijaitsevat  kävelymatkan päässä Levin keskustasta Alvar Aallon suunnitelemassa pihapiirissä. MielenValkeiden maisemakabinetissa onnistuvat pienen (max 20 hlön) porukan innovaatiopalaverit takuuvarmasti. Ideoinnin päätteeksi vauhdikkaan ja energisen ohjelman ryhmällesi tarjoaa Levin Laserworldin sisä- tai ulkopelit. Rentouttava vaihtoehto ohjelmaksi on Relax Centerin saunajooga tai muut hyvinvointihoidot, jotka saavat innoituksensa Lapin luonnosta.

MielenValkean hyvinvointisaunoillamme Lumi-saunassa on perinteinen kiuas, infrapunapaneelit sekä virtuaalinen saunayogaohjaus. Noki-sauna on rouhean tummanpuhuva äijäsauna kunnon löylyttelyyn.

TIIMIN TAVOITTEISIIN TAIVAANVALKEISSA

taivaanvalkeat-business

Ounasjoen rannalla sijaitsevat Hotelli Taivaanvalkeat on oivallinen paikka mindfullness-kokouksiin. Irtaannutaan työpaikan arjesta ja annetaan ajatusten lentää Lapin luonnon ja hiljaisuuden keskellä, keskitytään olennaiseen.

Perinnesauna Ounasjoen rantatörmällä tarjoaa saunaelämyksen maalaismiljöössä. Riihi puku- ja rentoutumistilana, avantouintipaikka sekä ”kuuma lähde” –ulkoporeallas, ulkoilman raikkaus, lämmin vesi ja hierovat vesisuihkut luovat täydellisen rentoutumispaketin.

Lisäpalveluina kaikkiin saunatiloihimme voit tilata ohjattua saunajoogaa, lappilaisen yrttiöljyhieronnan tai vaikkapa turve- tai hunajahoitoja.

RADIKAALIT RATKAISUT REVONTULIKODALLA

Revontulikota-juhlapalvelut

Taivaanvalkeiden kupeessa Revontultetiellä kohoaa kaksikerroksinen Revontulikota, jonka taso palkitseee vaativammankin eräkokoustajan aistit. Viritä tiimisi työskentelyn tiimellykseen Revontulikodan elämyksellisessä ilmapiirissä Levitunturin kohotessa taustalle luoden todellista Lapin tunnelmaa. Revontulikodan avotulien äärellä vietetyn kokouspäivän kruunaa Tunturijooga. Kodalle voi myös  jäädä viihtymään  pidempäänkin avotulella valmistettujen Lapin herkkujen äärelle.

 

Lisätietoja ja varaukset: myyntipalvelu puh. 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi