Aurora-pyramidit – Elämyksellistä majoittumista Lapin taivaan alla - Levi Center Hullu Poro

Varaa majoitus

Aurora-pyramidit – Elämyksellistä majoittumista Lapin taivaan alla

Etsitkö uusia elämyksiä? Haaveiletko rauhasta, hiljaisuudesta ja mykistävästä maisemasta silmänkantamattomiin?

Uusi majoitusmuoto Aurora-pyramidit sijaitsee keskellä maailman puhtainta ilmaa ja luontoa. Pyramidin terveysvaikutukset ja mystiset voimat tiedettiin jo Egyptissä 2600 eaa. Pyramidin erityinen muoto vaikuttaa positiivisesti ihmiskehoon, tasapainottaa luonnonvoimia ja energisoi. Aurora-pyramideissa nukkumisen mukavuus on suunniteltu jopa niin pitkälle, että sänky on sijoitettu maapallon magneettikenttien suuntaisesti, tämän vuoksi hyvien virtauksien voima on ennen kokematonta.

Nyt ensimmäisenä maailmassa pääset majoittumaan tähän eksklusiiviseen majoitusratkaisuun Lapin mystisen taivaan alla. Pyramidien lasikatto tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea Lapin monipuoliset vuodenaikojen vaihtelut. Voit kylpeä keskellä revontulia, lukea tähtitaivaan karttaa, unelmoida keskellä kevään vaaleanpunaista hattaraa, hämmästyä yöttömän yön auringosta tai syksyn ruskan väriloisteessa. Luonto ja taivas näyttäytyvät jokaisena vuodenaikana, jokaisena päivänä ja joka tunti eri tavalla. Sinulta ei vaadita mitään, saat vain olla.

Pyramidit on rakennettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, käyttäen viimeisintä teknologiaa yhteistyössä Siemensin kanssa. Pyramidien erityinen lasikatto hyödyntää aurinkoenergiaa, ja ylimääräinen energia varastoidaan myöhempää käyttöä varten. Lämpö pysyy tasaisena ja miellyttävänä kaikkina vuodenaikoina, ja selektiivinen lasi jopa estää liian lämmön Lapin kesän ympärivuorokautisessa auringonpaisteessa.

Samassa pihapiirissä pyramidien kanssa pääset tutustumaan poroihin, huskeihin, Tonttulan elämyskeskukseen, Seitakiven salaisuuteen ja maahisten maailmaan. Tämä kaikki sijaitsee pienen Könkään kylän kupeessa, 10 minuutin matkan päässä Levin matkailukeskuksesta ja vain 20 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Olet uskomattoman lähellä, mutta kuitenkin hyvin kaukana kaikesta tavanomaisesta ja keinotekoisesta valosta. Aurora-pyramideissa majoittumalla pääset osaksi satua, josta ei vielä kovin moni maailmalla tiedä. Tämä tarunhohtoinen paikka täynnä Lapin eksotiikkaa ja elämyksellisyyttä on jotain mitä ei muualta löydä.

Varaa matkasi ensimmäisten joukossa, sillä tämä ei pysy kauaa salaisuutena!

> Online varaukset