Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 16 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme 016 6510 600 tai sales@hulluporo.fi
Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.
Huom! kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.
No nyt meni joulu helpoksi !
Tilaa valmis jouluateria mökille tai kotiisi. Jää aikaa perheelle, harrastuksiin ja glögin juontiin.
Valmistuu 30 minuutissa.
• Hullu Poron jouluista herukkasilliä 150 gr (L,G)
• Jääkellarinlohta 150gr (L,G)
• Rapu – terrineä 150gr (L,G)
• Graavia lohta ja sinappikastiketta 200gr (L,G)
• Taikinoitua poropateeta ja mustaherukkahyytelöä 200 gr (L)
• Kypsä lanttulaatikko 360gr (L,G)
• Kypsä porkkanalaatikko 360gr (L,G)
• Kypsä bataattilaatikko 360gr (L,G)
• Rosolli ja rosollin kastiketta 360gr (L,G)
• Italiansalaatti 400gr (L)
• Metsäsienisalaatti 400gr (L,G)
• Kotimaista viljaporsaan joulukinkkua n. 1,2kg (L,G)
• Kinkunkastike 0,5l (L,G)
• Joulukakku
• piparkakkuja
• Jouluista mallasleipää (L)
Extra laatikot / salaatit 7 € rasia
Menu on suunniteltu yhdeksi illalliseksi 4-6 hengelle.
Kaikki tuotteet ovat yhteistyökumppaniemme valmistamia ja vuosien saatossa laadultaan erinomaiseksi todettuja.
Tilaukset 14.12.2022 klo 12:00 mennessä.
Nouto Hullu Poro Areenalta 23.12.2022 klo 13 – 15 välisenä aikana.
• Kaikki tuotteet ovat kypsiä ja vaativat vain lämmityksen mukana tulevan ohjeen mukaisesti.
• Tuotteet ovat pakattu niin, että voit kattaa ne suoraan joulupöytääsi. Kierrätysmuovista valmistetuissa astioissa on irrotettava uudelleen suljettava repäisykansi.
• Kinkku on pakattu muovipussiin ja laitettu foliovuokaan, sitä ei ole kuorrutettu, eikä pussi kestä lämpöä. Jos kuorrutat kinkun uunissa käytä siihen foliopaistovuokaa. Huom. muovipussi ei ole paistopussi.
• Hygienian vuoksi olemme halunneet käsitellä tuotteita mahdollisimman vähän, joten pateita, terrineitä ja kinkkua ei ole viipaloitu.
• Pienissä purkeissa vaaleanpunainen lisuke on rosollin kastike ja toinen on graavilohen sinappikastike.
Valmistus ohjeet:
• Kaada kinkunkastike kattilaan ja lämmitä kiehuvaksi.
• Lämmitä laatikot ilman suojamuovia 160 asteessa n. 30 min, kunnes ovat kauttaaltaan lämpimiä.
• Muut tuotteet ovat tarjoiluvalmiita.
Oikein hyvää ja maukasta joulua toivoo Hullu Poron väki