Alle metrin kokoisena Levillä

Lasten kanssa Porossa

Hotellissamme on tilavia saunallisia perhehuoneita 1-4 henkilölle omalla sisäänkäynnillä ja isompia huoneistoja kuudelle hengelle.  Tai majoittukaa vaikka koko suvun kanssa juuri uusitussa ja idyllisessä Hotelli Taivaanvalkeissa maaseudun rauhassa Könkään kylässä 8km Levin keskustasta. Pihapiirissä on mm. hevosia, tonttujen koti Tonttula, tonttujen riihiä, elämysmetsä ja paljon muuta.

family-hotelli-lapsi

Hullu Poro maskotti on menossa mukana. 
Yllätä lapsesi Hullu Poro maskotin vierailulla.  Tiedustelut Hullu Poron myyntipalvelusta 016 6510 500

lapsi-poro

Lasten keikat ja discot
Hullu Poro Areenalla loma-aikoina pidämme ikärajattomia konsertteja, joissa lapset ja nuoret pääsevät nauttimaan idoleidensa esityksistä.

Konsertit ovat ikärajattomia. Pääsylippu sisältää eteispalvelumaksun. Alle 4 vuotiaille ilmainen sisäänpääsy. Pääsymaksu peritään myös aikuisilta. Ennakkolippuja on myynnissä www.tiketti.fi. Ulko-ovet avataan tuntia ennen konserttia. Pyydämme saapumaan ajoissa paikalle. Konsertit alkavat n. klo 18.00. Konsertit kestävät n. 45 – 60 minuuttia. Vanhemmille (K18) on varattu oma anniskelualue. Nuoret ovat konsertissa vanhempien vastuulla. Areenalla on myynnissä limpparia ja pientä purtavaa. Tervetuloa paikalle koko perhe!
Viikko 8 MA 22.2. Mikael Gabriel ja KE 24.2. Sanni
Viikko 9 MA 29.2. Anna Abreu ja KE 2.3. Benjamin
Viikko 10 KE 9.3.  JVG
Liput  kaikille keikoille18 €  sis. eteispalvelumaksun 3 €

family-ikarajatonkeikka

Ravintolaan lasten kanssa

Meillä lasten ei tarvitse syödä pelkästään ranskalaisia ja nakkeja. Osassa ravintoloistamme alle 12 vuotiaat lapset syövät samoja pääruokannoksia kuin aikuiset, puoleen hintaan. Nauttikaa lomallanne hyvästä ruoasta ja helppoudesta ja keskittykää koko perheen yhdessäoloon ja ruokailuun.

Pöytävaraus
Aina, kun vain mahdollista kiireisenä pienen lomalaisen vanhempana, tee pöytävaraus ja kerro varatessasi lastesi ikä. Näin henkilökuntamme osaa etukäteen varata teille esimerkiksi syöttötuolin, jotka ovat varsinkin hiihtolomaviikoilla suosittua kamaa. Pöytävaraukset puh. 016 6510 600 tai restaurants@hulluporo.fi

family-restaurant1500x750

Member of Hullu Poro Family -etuna. Lapsille hanalimut 1 € joka ravintolassamme.

Ravintola Taivas on pienten lasten vanhemmille unelma. Taivaallinen ja terveellinen päivällis Buffet tarjoillaan päivittäin 17-20. Ruoka on heti valmiina ja saa santsata. Neljännessä kerroksessa sijaitsevaan Taivaaseen pääsee helposti myös tuplarattailla.

family-ravintola

Wanha Hullu Poro hieman haastavampi tulla rattaiden kanssa, mutta lastenlistalla oleva lohi muusilla on ehdoton kestohitti. Tanssilattian diskovalot ja teevee ruuduilla näkyvät musavideot saavat myös pienempien tanssijalat vipattamaan. Listalta löytyy lapsille mieluisia jäätelöannoksia sekä lasten omia drinkkejä.

Pub Hölmölän lehmät, joiden päälle saa myös kiivetä, vanhempien valvonnassa tietenkin. Mainio kuvauskohde!

Hölmölän bussi Pub Hölmölän sisällä on autottoman Levin Torin ainut linja-auto, linkkarissa on myös kuskin paikka, joka on melko monelle pikkupojalle pop. Hölmölässä on myös aamupäivällä yleensä melko rauhallista, joten sinne on soma poiketa edulliselle ja helpolle lohikeitto lounaalle.

Ristorante Rennan pitsalautaset ovat aiheuttaneet ainakin meidän pikkuisille ihmetyksen aihetta joka kerta, myös pitsat maistuvat hyvälle.

Kammi  ja kello kuuden kattaus Kammin poropeijaisissa on Lapin mystiikkaa, soppelisti teatteria, avonuotio ja varmasti mieluisaa syömistä myös lapsille.

Tonttula ja Taivaanvalkeat
Viihtyisä vierailukohde Levin keskustasta vain 8 km autotietä pitkin, rauhallisessa Könkään kylässä, Ounasjoen rannalla. Mummolan tunnelma ja kauniit huoneet kutsuvat lomailemaan.
Pihapiirissä Hullu Poron omat hepat Olli, Wilsu ja Faksi.sekä tonttujen riihiä ja Tonttula, elämysmetsä, fribeegolf, minigolf, nuotiopaikka ja rantasauna. Tonttulassa nautit herkulliset vohvelit jäätelöllä tai keittolounaan.

Ravintolamme, joita suosittelemme erityisesti lapsiperheille:

Á la carte
Ravintola Ämmilä
Alle 12 vuotiaat syö sammaa ko aikuset, mutta puolet pienempiä annoksia ja puolet halvemmalla.

Lasten listat:
Valkea Vaadin
Sapuska
Pihvipirtti
Ristorante Renna
Wanha Hullu Poro

Lapset 4-11 v. puoleen hintaan
Taivaan Buffet päivällinen
Kammin Poropeijaset

Muut palvelumme lapsiperheille

Tonttuohjelmaa hiihtolomaviikoilla
Tonttulassa tiistaisin ja torstaisin klo 11-13. Kiehtova Keltanuttuisen tontun tarina vie sinuttonttumaailman suurien salaisuuksien pariin.  Tonttutytön kanssa tehtävä metsäretki on mieleenpainuva kokemus koko perheelle. Pääset kurkistamaan Tontun piiloon ja Keltanuttuisen tontun kotiin. Riihen hämärässä kuulet Riihitontun laulun. Näet kauniin talvimetsän ihmeet ja koetLapin luonnon voiman. Kahden tunnin retken jälkeen maistuu Kotitontun lihapullat muusilla.

keltanuttuinen-tonttu

Relax Center
Yhteinen hemmotteluhetki täydentää loman. Kaunistautuminen ei ole vain aikuisten asia. Tulkaa yhteiseen äiti-tytär tai vaikka isä-poika hemmotteluhoitoon. Äidille pikameikki ja tyttärelle manikyyri. Isälle hiusten leikkaus ja pojalle rentouttava päähieronta.  Hoidon jälkeen Wellness Barin makoisat smoothiet maistuvat kaikille.

lapsi-kynsihoidossa

Perhejoogaa
Hotellimme yhteydessä toimii nyt myös Hot jooga studio, jossa tarjolla yhteisiä tunteja koko perheelle.
Varakset: https://kuruyoga.avoinna24.fi/reservation
Lisätietoja http://www.kuruyoga.fi/

perhejooga

Pomppulinna
Poron Bensiksen aulasta löytyy kestosuosikki, pomppulinna. Ja samasta tilasta löytyy myös K-Kauppa Levin Poro. Huomioittehan, että lapset pomppivat pomppulinnassa aina vanhempien valvonnassa.

Tervetuloa Hullu Poro perheeseen!