Shopporo vaatekauppa - Levi Center Hullu Poro

Varaa majoitus

Shopporo vaatekauppa

Kivijalkamyymälä Levin Torilla, aivan kävelykadun varressa. Onlinessa www.shopporo.fi

Levin Torilla sijaitsee oma vaatekauppamme Shopporo, jonka valikoimista löytyy vaatteita ja asusteita niin naisille kuin miehillekin. Palveleva henkilökunta auttaa sinua löytämään tyyliisi sopivat asut. Shopporon yläkerrassa on Relax Center, josta saat niin ihon- kuin hiustenhoitotuotteet sekä meikit. 
Valikoimassamme on mm. seuraavia merkkejä.

 

Naisille

Only
ONLYon luotu kuvastamaaan identiteettimme ydintä, vahvaa itseluottamusta ja konstalematonta tyyliä. Onlyllä on laaja ja kansainvälinen lähestymistapa muotiin, se on aina kuumimpien trendien äärellä huumoria ja leikittelyä kuoseissa unohtamatta. Only on myös vahva farkkubrändi, jonka mallistosta löytyy laaja valikoima farkkumalleja.

Vero Moda
VERO MODA on oikea valinta muotitietoiselle, itsenäiselle nuorelle naiselle, joka haluaa pukeutua hyvin ja maksaa vähemmän. VERO MODA tarjoaa laatua, edullisuutta ja inspiroivaa pukeutumista nuorelle naiselle, joka haluaa näyttää hyvältä ja pitää hauskaa tyylinsä kanssa. VERO MODAsta asiakas löytää oikeat vaatteet oikeaan hintaan ja saa mahdollisuuden seurata muotia omilla ehdoillaan.

Pieces
PIECES asusteista löytyy laaja valikoima trendikkäitä ja laadukkaita asusteita edulliseen hintaan. Kokoelmissa on mm. laukkuja, vöitä, koruja, kenkiä, huiveja ja alusvaatteita.  PIECES kokoelmissa inspiroi muoti tarinoita ja niille on ominaista laatua ja huomiota yksityiskohtiin.

Miehille

Selected Homme
Selected Homme edustaa hyvää makua kaikissa muodoissa. Selected Homme sekoittaa klassisia malleja kauden tulokkaisiin ja luo erottuvan, mutta jännittävän ilmeen kantajalleen. Huomio yksityiskohdissa ja korkea laatu on avaintekijät Selected Homme mallistossa

Only&Sons
Only & SONS tarjoaa markkinalähtöistä miesten vaatteita rouhealla asenteella. Kokoelman erilainen ulkoasu ja mutkaton muotoilu sopivat nykyajan arkkityyppille, joka henkii luontaista rento viileyttä, hän arvostaa muotia, mutta ei vietä liian paljon aikaa asunnolla täydellisen kampauksen luomisessa- se vain tapahtuu luonnostaan.

Yhteystiedot

Levin Tori Hiihtäjänkuja 10 99130 LEVI (aukioloaikoina)

shopporo@hulluporo.fi

puh. 040 587 8234

Torikuja 4, 99130 Sirkka, Suomi