Hullu Porossa treenaat tabletin tahtiin! - Levi Center Hullu Poro

Varaa majoitus

Hullu Poro ja AIHIO Technologies Oy aloittavat yhteistyössä hankkeen erilaisten sähköisten hyvinvointipalveluiden tuottamisesta Leville. Ensimmäisenä sähköistyksen saa Hullu Poro-hotellin kuntosali, jossa voi kokeilla kuntoilua tabletin ohjeistama.

Laite ohjaa asiakkaita viemään kuntosalitreeniä alusta loppuun, alkulämmittelystä loppuvenyttelyyn ja näyttää liikkeiden oikeaoppisen suoritustavan. Yhteistyötä on suunniteltu laajennettavan mm. erilaisten ulkoilu-, seikkailu- ja elämyspalvelujen suuntaan lähitulevaisuudessa. Uuden teknologian valjastaminen ihmisten liikuttajaksi ja motivaation tueksi luo valtavasti uusia mahdollisuuksia fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin nostattamiseen – yhdessäoloa ja hauskanpitoa unohtamatta!

Ensi kesää varten onkin suunnitteilla paljon uutta ja hauskaa tekemistä. Hullu Poro Oy:n Päivikki Palosaari ja AIHIO Technologies Oy:n Marko Melko ovat keskustelleet erilaisista tuoteratkaisuista jo pitkälle tulevaisuuteen. Marko Melko paljastaa sen verran, että tuotekonseptia on rakennettu jo yli vuoden ajan, jonka aikana on kontaktoitu kansainvälisesti toimivat Suomen huippuosaajat.

Melko kiittelee tämän hetkisiä yhteistyökumppaneita sekä muita merkittäviä toimijoita, joiden avulla projekti näkee kansainväliset markkinat jo ensi keväänä. Monipuolinen palvelukonsepti tuo lähitulevaisuudessa asiakkaita hotellipalveluiden ääreen kaukaakin. Tekemistä on vielä paljon, mutta äärimmäisen hyvin suunniteltu konseptin perusta ja toimintastrategia tulevat nousemaan merkittävään rooliin tuotekonseptin kasvaessa.
– Marko Melko / AIHIO Technologies Oy


Hotelli Hullu Poron kuntosalin hinnat

Kuntosali on ilmainen Hullu Poron hotelliasukkaille.

Muille asiakkaille hinnat:
1 kerta 9 €
10 kertaa 72 €
3 kk 89 €
6 kk 149 €

Treenin jälkeen Hullu Poron kylpy- ja saunaosasto on käytössäsi samaan hintaan. Sauna lämmin ja allasosasto avoinna klo 17.00-21.00.

Aukioloajat

Kuntosali on avoinna joka päivä 8 – 21.

Lue lisää Hullu Poron kuntosalista