Hyvinvointi valtaa tunturin - Levi Center Hullu Poro

Varaa majoitus

Meillä Hullu Porossa on totuttu tekemään asioita ensimmäisenä. Siksi kuulumme Edelläkävijöihinkin. Nyt keskitymme hyvinvointipalveluidemme kehittämiseen, jotta yhä useampi löytää tiensä Leville ympäri vuoden. Hoitovalikoima on monipuolistunut, teemme yhteistyötä maailman pohjoisimman hot yoga studion, KuruYogan, kanssa, uudistimme kuntosaliamme ja tarjoamme saunayogaa niin vakiotunneilla kuin yksityisohjauksinakin.

Mielenvalkea

Saunayogaan liittyy vahvasti tuorein uudistuksemmekin. Mielenvalkea – maailman ensimmäinen hyvinvointisaunakeskus – avataan ystävänpäivänä 14.2.2015. Sauna liittyy vahvasti suomalaiseen kulttuuriin, mutta sen käyttö monipuolistuu uuden teknologian myötä. Mielenvalkeaan rakennetaan kaksi saunaa: hyvinvointisauna ja löylysauna. Hyvinvointisauna raamittaa uudelleen käsityksen klassisesta löylyhuoneesta. Raikkaat materiaalit tekevät tilasta visuaalisesti kauniin, Helon kiuas takaa pehmeät löylyt ja Helon uudet infrapunapaneelit mahdollistavat tilan käytön myös infrapunasaunana tai jopa rentoutushuoneena. Perinteiset lauteet on korvattu Satu Ilomäen Helolle suunnittelemilla Kokoro-jakkaroilla ja yhtenäisellä tasolla. Näin saunaan saadaan istumapaikat 5-12 käyttäjälle. Jakkaroilla saunatilaa saadaan järjestettyä niin, että siellä voidaan löylytellä ringissä tai hiljentyä kukin omalla kulmallaan. Infrapunapaneeleita on kuudelle.

Saunayoga kutsuu saunaan heidätkin, joille kovat löylyt ja vieraiden ihmisten kanssa löylyttely eivät tunnu luontaiselle. Ulkomaalaiselle kynnys tulla kevyet vaatteet päällä mietoon, noin 50 asteen lämpöön, on huomattavasti matalampi kuin istahtaa alastomana lauteille 80 asteeseen. Saunayogan venyttävät ja kehoa avaavat liikkeet sopivat varmasti jokaiselle. Mielenvalkeassa saunayogakin viedään astetta pidemmälle. Hyvinvointisaunaan asennetaan lämmönkestävä screeni ja äänentoistolaitteet, joilta saunan käyttäjä saa virtuaalisesti ohjeet saunayogaan. Saunaan mennessä valitaan haluttu ohjelma: rentouttavaa, vahvistavaa tai niska-hartia seudulle suunnattua harjoittelua.

Emme toki virtualisoi ohjauksia kokonaan, vaan tarjoamme myös koulutettujen saunayoga-ohjaajiemme vetämiä tunteja viikoittain. Meiltä voit myös varata oman ohjauksen ryhmällesi.

Mielenvalkeassa on saunojen lisäksi avarat tilat erilaisiin harjoituksiin: läsnäoloa, rentoutumista, luentoja tai valmennuksia. Siellä voi pitää myös omaehtoisen hoitopäivän vartalokuorintoineen, saunanaamioineen ja jalkakylpyineen. Käyttämämme hoitotuotteet ovat mahdollisimman paikallisia, joten kehosi hyötyy Lapin sinnikkäiden yrttien ja kasvien voimasta.

Mielenvalkea nimi kuvaa sitä tuntemusta, joka syntyy ihmisen suodessa aikaa itselleen: keholleen ja mielelleen. Lapin puhtaassa ilmastossa, hyvää tekevien harjoitusten ja hoitojen voimin ja ystävällisten ihmisten avustuksella tuotamme Sinulle mielenvalkeutta. Hyvää, rentoutunutta ja voimaannuttavaa oloa. Olet lämpimästi tervetullut kokemaan maailman ensimmäisen hyvinvointisaunan 14.2. alkaen.

 

Mielenvalkein terveisin
Sanna Törmi