Taivaanvalkeiden Revontulikota

Info
Ruokalista

Taivaanvalkeiden Revontulikota

Taivaanvalkeiden Revontulikota sijaitsee 8 km Levin keskustasta kauniilla avaralla paikalla, Levitunturin kohotessa suon reunalla. Kodalle on helppo tulla niin autolla tai moottorikelkalla kuin myös lumikengillä tai vaikkapa potkukelkoilla.

Kaksikerroksisessa Revontulikodassa on mahdollisuus järjestää tilauksesta mm. ohjelmallisia illanviettoja, syntymäpäiviä, hääjuhlia, yritystilaisuuksia ja virkistyspäiviä. Lattialämmitteisessä kodassa on WC tilat.

Kodassa on tilaa järjestää tunnelmallisia ruokailuja 10-40 henkilön ryhmille. Lisäksi kahvittelemaan mahtuu jopa 70 henkeä. Kodan tulien loimutessa on mukava istuskella lämpimässä, kun ulkona pakkanen paukuttaa nurkissa. Nauti nokipannukahvit, paista makkaraa ja anna mielen sekä kehon levätä.

Illan pimentyessä yksi luonnon mahtavimmista näytelmistä, revontulet, ilmestyvät taivaalle. Komea taivas öisessä Lapissa ei rakennu yksin revontulista, vaan myös lukemattomat tähdet loistavat kaukaisuudesta. Taivaan loimua on hyvä havainnoida Revontulikodan toisen kerroksen ikkunoista.

IDEA
Vietä erilainen virkistyspäivä ja pidä tilaisuutesi Taivaanvalkeiden tunnelmallisessa Revontulikodassa,  jossa on tilaa jopa 40 hengelle. Tilaisuuden oheen voi talvella liittää esimerkiksi lumikenkä-, potkukelkka- tai  moottorikelkkaretken ja kesällä mönkijä- tai melontaretken. Retken päätyttyä nautitte kodalla maukkaan lounaan.

 

Kysy ryhmällesi tarjous Hullu Poron myyntipalvelusta
puh. 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi .

 

Hullu Poro catering
menut revontulikodalle

Menu 1
Kampasimpukat
Hummeriliemi, lintusinfonia
Vadelmat valkosuklaa couanreau kastikkeella
Luomukahvia ja suklaata

Menu 2
Blinit ja muikunmäti
Poronsisäfile korvasienikastike
Mustikka pannaccotta
Luomukahvia ja suklaata

Menu 3
Metsocappucino
Vaahterasiirappilohi, vasabimuusi
Pannacotta, karpalokastike
Luomukahvia ja suklaata

 

Kysy lisätietoja Hullu Poron myyntipalvelu
016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi

Kokous & ryhmät

Kokouspäivä revontulikodalla

Viritä tiimisi Revontulikodalla. Revontulikodan avotulien äärellä vietetyn kokouspäivän kruunaa sauna tai rentoutustuokio.