Talvipäivä Taivaanvalkeissa

Talvinen aktiviteettipäivä alkaa hotellistanne Leviltä, mistä järjestämme bussikuljetuksen vain 8 km päässä sijaitsevaan Taivaanvalkeisiin, yrityksemme ohjelma- ja edustustiloihin. Taivaanvalkeissa oppaat ovat vieraita vastassa ja opastavat heidät iloiseen talviohjelmaan.

Päivän lajeihin voitte valita muun muassa seuraavista: potkukelkkailu, hevosrekiajelu, lumikenkäily, tandem-hiihto, lumisähly, pilkkiminen ja ”moottorikelkkajuna”. Vauhdikkaista lajeista järjestämme joukkuekilpailun, paras joukkue palkitaan. Päivän aikana tarjoamme vieraille kuumaa mehua ja makkaranpaistoa nuotiolla.

Asiakkaan toiveiden mukaan järjestämme myös ruokailut Taivaanvalkeiden Tonttulan Tallituvassa.

Lounaaksi tarjoamme esimerkiksi lohi- tai jauheliha-kasviskeittoa leivän kera, jälkiruokana lettuja, hilloa ja kermavaahtoa.

Illalliseksi suosittelemme Taivaanvalkeiden erikoisillallista Taivaallisia Pitoja. Myös muita illallisvaihtoehtoja on tarjolla runsaasti.

Ennen illallista on mahdollisuus rentoutua rantasaunan pehmeissä löylyissä ja pulahtaa avantoon. Kokeile myös kylpyä ’Kuumassa lähteessä’ eli lämpimässä, hierovassa porealtaassa.

Vauhdikkaan päivän päätteeksi bussikuljetus takaisin Leville.

Lisäohjelmana voimme järjestää kilpailun lomaan myös lyhyen poroajelun pihapiirissä (lisämaksusta).

 

Ohjelma sää- ja lumitilannevarauksin.
Hintatiedustelut: sales@hulluporo.fi

Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.