Ryhmäruokailut Sapuska

Ryhmämenut 2018 – 2019

Menu 1
Hummerikeittoa, käsin kuorittuja katkarapuja ja sahramikermaa
Aidossa hiiliuunissa grillattua Wagyu-härän kuvetta, steakhouse-kastiketta ja paahdettuja sipuleita
Persikka Tarte Tatin ja pistaasijäätelöä
55,00 €

Menu 2
Gruyère-juustolla gratinoidut kampasimpukat, timjamivoita ja talon leipää
Mureaksi haudutettu ja sitten grillattu kokonainen karitsanpotka
Tarjoillaan sveitsiläisen perunagratiinin, béarnaise- ja punaviinikastikkeiden kanssa
Crème brûlee ja mansikkasorbettia
52,00 €

Menu 3
Fondue illallinen
Kaksi pataa, toisessa Sapuskan oma juustokastike ja toisessa mausteinen häränhäntäliemi.
Tarjoillaan vaalean maalaisleivän, kasvisten, härän- ja lampaanfileen kanssa.
Lisäksi Sapuskan salaattia, maalaisranskalaisia, aiolia, béarnaisekastiketta ja Dijon-sinappimajoneesia.
Extrana poron fileellä + 8

Suklaajäädykettä
58,00 € (min 2 hlö)


Varaukset viimeistään 3 vrk ennen tuloa. Pyydämme yhtenäistä menuvalintaa. Kahvi/tee lisämaksusta.
Mahdolliset ruoka-aineallergiat pyydämme ilmoittamaan etukäteen.

Lisätiedot ja varaukset puh.  016 6510 100 tai sales@hulluporo.fi