Kehoa huoltavat saunaohjaukset - Levi Center Hullu Poro

Varaa majoitus

Hemmotteluhoitoja pienryhmälle kosmetologin ohjauksella

Tämä paketti sopii porukalle, joka haluaa hemmottelua ja rentoa yhdessä oloa. Paketti sisältää 30 min ohjatun päähieronnan tai vaihtoehtoisesti kevyen saunayoga ohjauksen (aiempaa kokemusta ei tarvitse) miedossa hyvinvointisaunan lämmössä. Tämän jälkeen saunaelämys jatkuu lempeissä löylyissä kasvohoidon merkeissä. Jokainen kuorii kasvonsa hellävaraisella hunaja-sokerikuorinnalla ja sen jälkeen kasvoille levitetään kosteuttava vadelmanaamio. Ekokosmetologi kertoo ihonhoidosta, luo hyvää tunnelmaa ja ohjaa kasvohoitoa. Saunaelämyksen jälkeen kasvoille levitetään Ekopharman rauhoittava mustaherukkavoide ja hengähdetään hyvissä tunnelmissa Mielenvalkean vilvoitteluhuoneessa.

Saunaelämyksen kesto 75 min

Hinta 80 € / hlö (min 4 hlö)

Hinta sisältää pyyhkeen.

Tämän jälkeen voitte jatkaa saunomista halutessanne yksityisesti. Mielenvalkean saunavuokra on paketin yhteydessä 50 € / h.

Kehoahuoltavat saunaohjaukset

Mielenvalkean Lumi -hyvinvointisaunsassa järjestämme ohjattua Porosaunajoogaa. Ohjaus on kehoa huoltava, pohjautuen rentouttavien harjoitteiden liikeratoihin. Harjoitteissa on elementtejä mm. joogasta ja pilateksesta. Ohjaus on 30 minuuttia rentouttavaa venyttelyä ja mielen rauhoittumista, miedossa saunan lämmössä kuunnellen musiikkia metsän äänistä ja tuoksutellen metsän tuoksua. Sauna on ikiaikainen konsti hoitaa koko kehoa.  

Varusteeksi sopii joustava asu esim. t-paita/toppi ja shortsit tai uima-asu ja mukaan kannattaa ottaa myös vesipullo.
Mielenvalkea sijaitsee osoitteesa: Atrinpolku 9.

Voit varata yksityisohjauksen ryhmällesi sinulle sopivaan ajankohtaan. Sopii yritysryhmille, Tyky-päivän lomaan, matkailijoille, yksityishenkilöiden ryhmille.

Hinta: 24 € /hlö (min 4 hlö)

Lisätiedot ja varaukset: relaxcenter@hulluporo.fi

Varaukset: Hullu Poron myyntipalvelusta puh 016 – 6510 500 tai sales@hulluporo.fi