Varaa majoitus

Lahjakortti ilahduttaa aidosti

Lahjansaajan mieltymyksiä ja makua voi usein vain arvailla. Hullu Poro palvelee monipuolisesti, joten lahjan saajalla on runsaasti valinnan varaa.

Anna lahja, jonka voi käyttää herkutteluun

Lahjansaajan mieltymyksiä ja makua voi usein vain arvailla. Hullu Poro palvelee monipuolisesti, joten lahjan saajalla on runsaasti valinnan varaa. Hullu Poron ravintolalahjakortti toimii maksuvälineenä kaikissa Hullu Poro Oy:n ravintoloissa (poislukien Poron Bensis).

Hullu Poro Areena * Ristorante Renna * Rock Café Wanha Hullu Poro * Kammin Poropeijaiset * Ämmilä * Pihvipirtti * Taivas * Northern Cowboy * Sapuska * Pub Hölmölä * Reindeer Lounge * Asia Restaurant * Messi * Tonttula

Lahjakortin voi käyttää osissa ja se on voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakortin voi ostaa myös Hotelli Hullu Porosta, jolloin voit itse määrittää, minkä arvoisen lahjakortin annat.

Osta lahjakortit vaivattomasti netistä.

Hemmottelulahjakortit Relax Centeristä

Relax Centeristä löytyy joukko vahvoja ammattilaisia. Laajasta valikoimasta lahjansaaja löytää varmasti itselleen sopivan hoidon. Lahjakortin voi ostaa joko tietylle summalle tai haluttuun hoitoon.

Lahjakortin voi käyttää osissa ja se on voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakortin voi ostaa myös Relax Centerin lahjakortti Levin Torin toimipisteestä, Hiihtäjänkuja 10 tai hoitolan alakerran vaateliikkeestä Shopporosta.

Osta Relax Centerin lahjakortit vaivattomasti netistä.