Varaa majoitus

Hotelli Hullu Poro

Hullu Poro Penthouse

Aurora Pyramidit

Hotelli Taivaanvalkeat

Valitse Hotelli Hullu Poro kun toivot olevasi lähellä rinteitä, monipuolisia ravintolapalveluja ja keskustan shoppailu mahdollisuuksia. Valitse Aurora pyramidi kun haluat irtautua kaikesta tavanomaisesta ja nauttia tähtitaivaasta, revontulista ja mystiikasta. Valitse Hotelli Taivaanvalkeat kun Teitä on suurempi porukka ja haluatte yksityistä majoitusta ja hyvää palvelua, rauhallisessa ja idyllisessä miljöössä. Hotelli Taivaanvalkeissa on 28 majoituspaikkaa. Valitse Penthouse kun haluat asua yllellisesti Levin ydinkeskustassa

Hotelli Hullu Poro

Hotelli Hullu Poro sijaitsee Levin keskustassa, noin 15 kilometrin päässä Kittilän lentokentältä. Kaikki Levin keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä hotellista. Hotelli Hullu Porossa asut viihtyisästi Levin sydämessä palvelujen, kävelyreittien, rinteiden, latujen ja kelkkareittien tuntumassa.Hotellissamme on 158 erikokoista, kotoisaa huonetta. Osassa huoneista pääset nauttimaan tunturimaisemasta omalla parvekkeellasi, osassa lämmittämään löylyt huoneesi omassa saunassa.

Hullu Poron Penthouse

Hullu Poro Penthouse on tyylikkäästi rakennettu huoneisto, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen majoituskokemuksen aivan Levin sydämessä.

Hotelli Taivaanvalkeat

Hotelli Taivaanvalkeat sijaitsee sain kahdeksan kilometrin päästä Leviltä löydät paikan jollaista ei muualla ole, ei katuvaloja, ei vaatimuksia – vain rauhaa. Ainutlaatuinen juuri remontoitu Hotelli Taivaanvalkeat sijaitsee Könkään kylässä Ounasjoen rantamaisemissa. Taivaanvalkeat on unohtumaton elämys. Se on erinomainen paikka ryhmille, perheille ja heille jotka haluavat kokea jotain erilaista.

Aurora Pyramidit

Lasikattoisessa Aurora pyramideissa yöpyessäsi alati muuttuva taivas, luonto ja sen voimat ovat käsin kosketeltavan lähellä. Taivaallinen luonto ja taivaankansi esittäytyvät pyramidien kattoikkunoista joka päivä uudella tavalla.