Varaa majoitus

Blueberry Villa

Luksus majoitusta suuremmille ryhmille

Upea Blueberry Villa sijaitsee Könkään kylässä vain 10 minuutin ajomatkan päässä Levin keskustasta. Uniikki talo kohoaa Ounasjoen rantatörmällä rauhallisessa lappilaisessa maalaismaisemassa.

Suuret ja tunnelmalliset tilat

Villassa on tiloja kolmessa eri kerroksessa. Etuovelta pääset aulaan, josta kattokruunujen alla kohoavat kierreportaat johdattavat sinut toiseen kerrokseen. Siellä sijaitsevat talon makuuhuoneet. Viihtyisästä olohuoneesta pääset ruokasaliin ja peilihuoneeseen, josta aukeaa mahtavat jokinäkymät. Pitkän pöydän ääreen mahtuu jopa 26 ruokailijaa. Talon toisen kerroksen salista löytyy kirjasto, ruokailutilat 8 hengelle, tv ja upea valkoinen posliinitakka.

Huoneet

Blueberry Villassa on kahdeksan kauniisti sisutettua makuuhuonetta, joissa jokaisessa on parisänky sekä oma suihku ja wc. Toisesta kerroksesta pääset vielä kapeita portaita pitkin korkeaan torniin, josta löytyy omalla parvekkeella varustettu Romeon ja Julian huoneeksi kutsuttava romanttinen, yhdeksäs makuuhuone.

Kylpy- ja saunaosasto

Talon alimman kerroksen hyvinvointiosastolla on infrapunasauna, tavallinen sauna ja isot suihkutilat, jossa kolmen tavallisen suihkun lisäksi on myös yksi höyrysuihku. Saunomisen jälkeen iso sohvaryhmä houkuttelee rentoutumaan takan tai tv:n ääreen. Ulkona voit nauttia porealtaan lämmöstä tai pulahtaa uimaan uima-altaaseen tai vaikka edessä virtaavaan Ounasjokeen. Talvisin voit käydä uimassa avannossa.

Blueberryvilla

Kysy lisää myyntipalvelustamme: Puh. 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi