Varaa majoitus

Syksyn hiihtoloma

Hiihdä syksyllä ja majoitu Hotelli Hullu Porossa sunnuntai - torstai välisenä aikana alk. 189 € / 3 vrk / 2hh ja torstai - sunnuntai välisenä aikana alk. 249 € / 3vrk / 2hh

Kun viimeiset lehdet vielä tippuvat Lapin vaivaiskoivuista, laitetaan Levillä jo monoja ja suksia jalkaan ja avataan tämän talven laskettelu- sekä hiihtokausi. Kotimainen lomaparatiisi tarjoaa ennätyspitkän laskettelu- ja hiihtokauden, joka alkaa jo 2.10.2020.

Syksyn hiihtoloma Hotelli Hullu Porossa

SYYSKUU
Sunnuntai – torstai välisenä aikana
alk. 189 € / 2 hengen huone / 3 vrk

Torstai – sunnuntai välisenä aikana
alk. 249 € / 2 hengen huone / 3 vrk

Hinnat voimassa 15.9.2020 – 15.11.2020. Minimi 3 vuorokautta.

Hinnat sisältävät
* aamiaisen
* sauna- ja kylpyosaston käytön päivittäin
* kuntosalin käytön päivittäin
* Wi-fi yhteyden

Varaukset online tai sales@hulluporo.fi tai puh. 016 6510 100

Astetta Levimpi syysloma

Astetta Levimpi Hiihtokauden avaus
Kesä sekä talvi kytkeytyvät upeasti yhteen lokakuun alussa Levillä. Lumettoman ajan aktiviteettien ollessa edelleen käynnissä, aukeavat myös talviaktiviteetit. Levin Eturinne avataan lasketteluun ja Levin Ensilumenlatu maastohiihtoon 2.10.2020 klo 09.30. Levin varhainen hiihtokauden avaus on jälleen taattu suuren säilölumimäärän myötä.

Maastohiihtokausi Levillä saa aikaisen startin, kun säilölunta hyödyntäen avataan myös Ensilumenlatu. Ilmainen latu tulee olemaan 1,5 km suuntaansa ja se lähtee Levi Golfilta.

Syyslomalla saat koko vuoden harrastukset samalle viikolle. Voit hiihtää, lasketella, vuokrata sähköpyörän ja lähteä poluille tai nousta korkeuksiin ja vaijereiden varaan Seikkailupuistossa. Levillä voit myös viettää rauhallista syyslomaa esimerkiksi patikoiden ja nauttien raikkaasta syyskelistä, Lapin upeista maisemista ja tulistella tunturissa. Mukava syyslomapäivä on ihana päättää, vaikka revontulibongaukseen tai Levin kylpylään.