Syksyn hiihtoloma - Levi Center Hullu Poro

Varaa majoitus

Syksyn hiihtoloma

Hiihdä syksyllä ja majoitu Hotelli Hullu Porossa sunnuntai - torstai välisenä aikana alk. 204 € / 2hh / 3 yötä ja torstai - sunnuntai välisenä aikana alk. 239 € / 2hh / 3 yötä

Kun viimeiset lehdet vielä tippuvat Lapin vaivaiskoivuista, laitetaan Levillä jo monoja ja suksia jalkaan ja avataan tämän talven laskettelu- sekä hiihtokausi. Kotimainen lomaparatiisi tarjoaa ennätyspitkän laskettelu- ja hiihtokauden, joka alkaa jo 8.10.2021.

Syksyn hiihtoloma Hotelli Hullu Porossa

Sunnuntai – torstai välisenä aikana
alk. 204 € / 2 hengen huone / 3 yötä

Torstai – sunnuntai välisenä aikana
alk. 239 € / 2 hengen huone / 3 yötä

Hinnat voimassa 15.9.2021 – 15.11.2021. Minimi 3 vuorokautta.

Hinnat sisältävät
* aamiaisen
* sauna- ja kylpyosaston käytön päivittäin
* kuntosalin käytön päivittäin
* Wi-fi yhteyden

Varaukset online tai sales@hulluporo.fi tai puh. 016 6510 100

Astetta Levimpi syysloma

Astetta Levimpi Hiihtokauden avaus

Leville yleensä loka-marraskuussa saapuva ensilumi merkitsee usealle pitkän odotuksen loppua, kun talvi on vihdoin taas täällä ja hiihtokausi voi alkaa! Levin hiihtokausi starttaa tänä vuonna ennätysaikaisin Eturinteellä säilölumen turvin jo 8.10.2021 klo 9.30!

Hiihtokauden avauksessa hisseistä ovat käytössä North-tuolihissi sekä 2-hissi (puoliväliin rinnettä). Eturinteelle avautuva rinnealue on entistä laajempi alue, jossa on tilaa niin harrastajille kuin lasketteluseuroille. Eturinteelle rakentuu myös oma reiliosio parkkilaskijoiden iloksi.

Tänä vuonna myös maastohiihtokansa pääsee nauttimaan talvesta aina lokakuun alusta lähtien, sillä ensimmäinen 1,5 km osuus latua aukeaa 8.10.2021 Levi Golfilla säilölumenturvin.

Syyslomalla saat koko vuoden harrastukset samalle viikolle. Voit hiihtää, lasketella, vuokrata sähköpyörän ja lähteä poluille tai nousta korkeuksiin ja vaijereiden varaan Seikkailupuistossa. Levillä voit myös viettää rauhallista syyslomaa esimerkiksi patikoiden ja nauttien raikkaasta syyskelistä, Lapin upeista maisemista ja tulistella tunturissa. Mukava syyslomapäivä on ihana päättää, vaikka revontulibongaukseen tai Levin kylpylään.

Hotelli Hullu Poro, Kittilä, Suomi