Parhaat pikkujoulut vietetään Porossa

Hullu Poron tonttuparaati julkistaa tämän kauden Pikkujoulumenut ja -ohjelmat.  Vuoden parhaat juhlat lähestyvät ja nyt on aika suunnitella ja varata paikat oman porukan kekkereihin.  Pöydät notkuvat toinen toistaan herkullisempia makuelämyksiä ja moneen Hullu Poro ravintolaan on tarjolla Pikkujoulujen kattaus. Areenan lavalle on kutsuttu esiintymään eturivin artisteja, menoa riittää pikkutunneille saakka. 

Liity iloiseen joukkoon, siellä mekin ollaan!


tonttu-pyramidi

Moni luulee, että meillä tontuilla on yhtä lyhyt työvuosi kuin Joulupukilla, mutta eipä se pidä paikkaansa. Tonttujen työ on ympärivuotista ja muulloinkin kuin Joulun alla on paljon tärkeitä tekemisiä. Me on Muorin kanssa kokattu koko kesä ja maisteltu maut kohdalleen kastikkeissa, paisteissa, laatikoissa ja muissa Pikkujoulujen herkuissa, jälkiruokia unohtamatta.

Joulun alla Hullu Poron pihapiirissä liikkuu erityisen paljon meitä tonttuja. Me koristelemme joulukuuset ja tuomme joulumieltä asiakkaille. Pikkujouluaikaan pidämme väen hyvällä ja iloisella juhlamielellä, meillä on siihen tonttumaisen hyvä resepti! Hullu Poron väki ja me tontut toivotamme tervetulleeksi viettämään Joulunajan juhlaa kanssamme, pienesti tai isosti. Valitse ja varaa omasi!

Pikkujouluterveisin, 
Hullu Poron Tontut


Tervetuloa ravintoloihimme. Hullu Poro useat ravintolat kutsuvat nauttimaan pikkujolulun antimista pitkän kaavan mukaan. Herkullisessa pikkujoulubuffeessa perinteiset suomalaiset jouluruoat ja parhaat  lappilaiset maut .

Katso tästä pikkujoulumenut


Pikkujoulun majoitustarjous Hotelli Hullu Porossa
alk. 49 € / hlö / vrk


 Areenalla parhaat pikkujoulubileet

Hullu Poro Areenalla luvassa vauhdikasta juhlimista.  Pikkujoulubileissä lavalla nähdään kotimaisia artisteja.
Pitkät baaritiskimme palvelevat jokaista tonttua. Muista varara myös VIP aitio ryhmälle.


Pikkujoulusaunat

Hullu Poron tunnelmalliset pikkujoulusaunat varattavissa MielenValkeissa ja Taivaanvalkeissa. Lue lisää.


Lisätietoja ja varaukset Hullu Poro myyntipalvelu puh. 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi