Hääpalvelut

Satumaiset häät Lapissa

Talvella Taivaan tulet tanssivat Tonttulan yllä. Ounasjoki on peittynyt jääkannen alle. Maisemaa verhoaa valkoinen huntu. Täällä rikkumattoman rauhan keskellä, sijaitsee pieni kappeli. Se on todistanut jo monen onnellisen parin avioliiton alkumetrejä. Taivaanvalkeiden tunnelmallinen pääsali on tarjonnut ikimuistoiset puitteet hääjuhlan vietolle ja yksilölliset hotellihuoneet ovat majoittaneet häävieraat pehmoisiin peteihin.

Kesäaikaan Lapin yötön yö lumoaa häävieraat ja Könkään kauniin vehreä maisema tekee vaikutuksen jokaiseen. Tuolloin juhlaa voidaan viettää sisätilojen lisäksi ulkosalla.

Tonttulan elämyskeskus tarjoaa upean ympäristön unelmien häiden viettoon. Tonttula sijaitsee vain 8 kilometrin päässä Levin keskustasta. Hullu Poron ammattitaitoinen henkilökunta loihtii hääparin toiveiden mukaisen tilaisuuden – olipa kyseessä juhlat lähimmän ystäväpiirin kesken tai suuren suvun kinkerit. Käytössä on Tonttulan 300-paikkainen ravintola, ainutlaatuinen Revontulikota avotulineen ja Hotelli Taivaanvalkeiden kaunis pääsali. Häämenu suunnitellaan hääparille sopivaksi osaavien kokkiemme johdolla. Tutustu Tonttulan monipuolisiin palveluihin, kun etsinnässä on elämän suurten päätösten näyttämö.

Suuren luokan häät Areenalla

Hullu Poro Areena sijaitsee aivan Levin keskustassa. Areenalle katetaan näyttävä buffetpöytä vieraille. Se sopii häiden viettopaikaksi 150-350 vieraalle. Ruokailun jälkeen vieraat voivat siirtyä karaoke-baariin viihtymään ja viihdyttämään muita.

Hääjuhlaresepti:

Majoitus:

Toiveiden mukainen yöpyminen Hotelli Hullu Porossa tai Taivaanvalkeissa niin hääparille kuin häävieraille.

Vihkiminen:

Taivaanvalkeiden pihalla sijaitsee pieni Temppeli. Vihkiminen voi myös tapahtua Taivaanvalkeiden pihalla Ounasjoen rannalla. Pihalle voidaan koristella vihkimispaikka, jolloin kaikki vieraat ovat näkemässä vihkimisen. Levin Keskustassa sijaitsee Kittilän seurakunnan Marian Kappeli.
Hääpari hoitaa itse vihkimisen viralliset järjestelyt maistraatin tai seurakunnan kanssa.

Tervetulotoivotus:

Tilaisuuden alussa kohotetaan maljat kuohuvaa hääparin kunniaksi. Onnittelumaljanne voidaan kohottaa sisätiloissa tai sään salliessa ulkona. Tarjolla on erilaisia samppanja- ja kuohuviinivaihtoehtoja.

Valitse mieleisesi tarjoilukokonaisuus:

Hullu Poron keittiö on tunnettu herkuistaan. Voitte valita keittiömestarimme laatimista häämenuvaihtoehdoista
perinteisen buffetpöydän tai juhlavasti pöytiin tarjoillun menun. Suosittelemme mielellämme kokonaisuuteen sopivat viinit.

Häätarjoilun kohokohta:

Hääkakku on yksi tärkeimmistä häätarjoiluista ja odotettu ohjelmanumero. Hullu Poron oma leipomo valmistaa kakun hääparin toiveenmukaisin täyttein ja koristein. Lakkaa, mansikkaa vai vadelmaa? Päälle kermaa tai suklaata? Vai molempia?

Koristeluista persoonallisuutta

Tarjoamme pöytäliinat ja kankaiset servetit sekä kynttilät käyttöönne veloituksetta. Tiloja on myös mahdollista koristella itse ennen tilaisuutta, mutta huomioimme toki lisäkoristeita ja musiikkia koskevat erikoistoiveenne.
Joissain tiloissa on äänentoistolaitteet häävalssia ja taustamusiikkia varten sekä mahdollisuus diaesityksen toteuttamiseen esimerkiksi hääparin yhteisestä taipaleesta.
Valokuvaus, videokuvaus , bändi, DJ, hääauto… suosittelemme mielellämme hyviä yhteistyökumppaneitamme.

Jatkoilla juhlitaan aamuun asti

Hääjuhlan jatkuessa iltaa kohti valmistamme halutessanne pientä iltapalaa. Häiden jatkot voimme järjestää Wanhassa Porossa, esiintyjäiltoina Hullu Poro Areenalla tai vaikka Tonttulan vintillä.

Hääyöpaketti hääparille:

Hotelli Hullu Porossa voi viettää romanttisen hääyön persoonallisissa huoneissa.

  • Valittavana on joko saunallisia tai kylpyammeellisia huoneita
  • buffet-aamiainen Ravintola Taivaassa
  • kuohuviiniä
  • hedelmälautanen ja suklaata
  • huoneen luovutus klo 15.00 mennessä
  • kylpytakki ja kylpytossut

Hinta tarjouksen mukaan.

Myyntipalvelumme vastaa häitä koskeviin tiedusteluihin ja kysymyksiin.
Ota yhteyttä myyntipalveluumme niin suunnitellaan yhdessä teille ikimuistoiset häät!
Email: sales@hulluporo.fi puh: 016 6510 500