Shopporo on vihdoin Online - Levi Center Hullu Poro

Varaa majoitus

Shopporo on vihdoin Online!

Shopporo on ehtinyt palvella tunturin ja lähiympäristön muotikansaa jo vuosikymmenen ajan. Shopporo on tunnettu vaihtuvasta valikoimasta, joka muokkautuu vuosittain asiakaspalautteiden pohjalta. Shopporosta on paljon vuosien varrella tiedusteltu verkkomyyntiä, koska asiakaskuntamme on lomakohteesta johtuen hyvin laaja. Tähän asti olimme valinneet pelkän kivijalkaliikkeen polun, koska halusimme “taistella” virtuaalista myyntiä vastaan. Mutta maailma muuttuu ja myös me muututaan sen mukana ja näin puhkesi kukkaan Shopporon verkkokauppa.

Tervetuloa 1.6.2020 osoitteeseen www.shopporo.fi
shoppailemaan ihania kesäuutuuksia tuleviin aurinkoisiin päiviin.

Avajaistarjoukset julkaisemme 30.5. Shopporon Facebook ja Instagram sivuilla,
joten ota kiireen vilkkaa seurantaan molemmissa @shopporo!

 

Verkkokaupasta on mahdollista ostaa kaikilla yleisimmillä maksutavoilla ja kuljetustavan asiakas voi myös valita itse. Valikoima tulee laajenemaan asteittain.

Shopporon kivijalkaliike on ja pysyy yhtä symppiksenä ja muuttuvana kuin aina ennenkin ja uusia merkkejäkin on tulossa heinä/elokuuussa. Avaamme itse liikkeen jälleen 16.6.2020. Toivottavasti näemme myös paikan päällä <3

Muutos on hyvästä, muutos on voima, muutos luo uusia näkemyksiä, muutosta vastaan ei kannata taistella. Olemme kiitollisia muutoksesta.


Aurinkoisin terveisin
Team Shopporo

Astu sisään kauppaan!