Online booking

Förstasidan

Välkommen till Hullu Poro

Det familjeägda hotellet Hotel Hullu Poro (Den Galna Renen) hälsar er varmt välkomna till Levi upplevelsecentrum i finländska Lappland. Vårt hotell är beläget i hjärtat av byn Levi, endast 15 kilometer från Kittilä flygplats.

Vårt företag har erbjudit boende och restaurangtjänster av hög kvalitet i Levi nu i över 25 års tid. Vi erbjuder något nytt och oförglömlig vid varje besök

 

Hullu Poro Family

MEMBER OF HULLU PORO FAMILY - (MEDLEM AV HULLU PORO-FAMILJEN)

Alla som bor på vårt hotell blir automatiskt Medlemmar i Hullu Poro-Familjen.

Alla medlemmar kan utnyttja enastående bonusar och rabatter på våra femton restauranger, vårat spa och välbefinnandeanläggningar, klädaffären Shopporo mm. Kom ensam eller med hela familjen, hos oss känner du dej välkömmen.

Members-Only-01

Read more in english

i svenska Hullu Poro News

Läs mer

Hullu Poro restauranger

Fira din semester i Levi där varje måltid är en fest. Hullu Poro dukar bordet för gästerna i femton stycken olika restauranger som alla inte bara serverar utsökt mat, utan som även har en unik atmosfär.

DINE AROUND

I Levi är ni aldrig begränsade till endast en restaurang eftersom det finns många lockande ställen precis i närheten.

För att göra livet enklare för er erbjuder Hullu Poro personliga Middag på byn-paket, som ger er möjlighet att prova flera restauranger till lägre priser.

Läs mera om Dine Around paketter och köpa online.

Read more in english

Hullu Poro

Hotel Hullu Poro hälsar er varmt välkomna till Levi. Vårt företag har erbjudit boende och restaurangtjänster av hög kvalitet i Levi nu i över 25 års tid.

Vår önskan är att ni får ett nöjesfyllt och minnesvärt besök hos oss. Vi på Den galna renen håller stenhårt på en regel: oavsett om våra gäster kommer från när eller fjärran, så får de endast erbjudas det allra bästa. En leende gäst som uppenbarligen mår bra är den absolut bästa belöningen till vår personal.

paivikki-palosaari

Päivikki Palosaari
Ägare