x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 16 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme 016 6510 600 tai sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...

Huonevaraus

Hullu Poro Areenalla

Perjantaina 27.1. Mikael Gabriel

Hullu Poro Areenalla

Perjantai 27.1.2023
Mikael Gabriel

Mikael Gabriel on yksi Suomen suosituimmista ja valovoimaisimmista artisteista. Hän on julkaissut uransa aikana viisi menestyksekästä albumia ja useita hittisinglejä, kuten Kipua, Älä herätä mua unesta, Riippumatto ja Lennokki. Suoratoistopalveluissa Mikael Gabrielin kappaleita on kuunneltu yli 200 miljoonaa kertaa ja hän on noussut lukuisia kertoja Spotifyn listaykköseksi. Artistin albumeista neljä – Pohjosen poika, Mun maailma, Versus ja Ääripäät – on ylittänyt platina- tai tuplaplatinarajan. Maaliskuussa 2019 WSOY julkaisi Mikael Gabrielista Anton Vanha-Majamaan ja Laura Frimanin kirjoittaman kirjan Alasti.

Mikael Gabrielin uusi single Oli aikoi julkaistiin kesäkuussa. Kappaleeseen tehtiin myös Viivi Huuskan ohjaama näyttävä musiikkivideo, joka korostaa biisin sanomaa. Mikael Gabriel julkaisi edellisen singlensä Löytäjä saa pitää maaliskuun alussa ja esitti kappaleen tuoreeltaan UMK-finaalissa. Miklun uusi musiikki esittelee entistä tyylikkäämmän ja seestyneemmän supertähden hänelle ominaista särmikkyyttä kuitenkaan unohtamatta.

Info

Hullu Poro Areena avoinna klo 21:00 alkaen.
Showtime n. klo 23:30

Tapahtuma on K18

LIPUT

Enkkolippu on edullisempi kuin ovelta lippu!
Ennakkolipulla pääset jonon ohi. (HUOM! Mahdollinen ennakkolippujono)

ENNAKKOLIPUT: 23 € sis. eteispalvelumaksun 3 €
LIPUT OVELTA: 28 € sis. eteispalvelumaksun 3 €

Liput ennakkoon www.tiketti.fi
Huomioithan, että  tiketti.fi ostettuihin lippuihin Tiketti.fi lisää palvelumaksun 2,50 €.
https://www.tiketti.fi/info/palvelumaksut
https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot

Ennakkolippuja myynnissä myös Hotelli Hullu Poron vastaanotossa.

Kisakylänä Hullu Poro Areena

Tervetuloa viihtymään Hullu Poro Areenalle “kisakylään”

Kisakylä eli Hullu Poro Areena avoinna myös päivällä perjantaina klo 14 – 19.

  • Grilli on kuumana -tarjolla ruokaa pieneen ja isoon nälkään.
  • Juotavaa janoisille
  • eSport alue – haasta joukkuekaverit virtuaalilätkässä
  • Promootiopisteitä
  • Leikkimielisiä kisailuja ja palkintoja
  • Hat Trick artist (Pond Hockey house band) esiintyy stagella

Perjantaina 27.1
Klo 15.00  / klo 16.30 / klo 18.00

Pond Hockey World Cup -turnaus

PHWC on matalankynnyksen liikuntatapahtuma, jossa on tarjolla pipolätkäpelejä kaiken tasoisille kiekkoilijoille. Ottelut pelataan luonnonjäälle tehdyillä kentillä, joita ympäröi pond hockey -kaukalo. Maalit ovat mallia pond hockey – eli maalivahteja ei käytetä.

Ottelut pelataan perjantaina 27.1. sekä lauantaina 28.1. Pelit alkavat perjantaina klo 12 ja tapahtuma huipentuu mestareiden kruunaamiseen ja kisabileisiin Hullu Poro Areenalla lauantai-iltana.

Kisakylä rakentuu Hullu Poro Areenalle

Hullu Poro Areenan kisakylä palvelee tapahtuman osallistujia sekä Levin matkailijoita koko viikonlopun ajan. Ruuan ja juoman lisäksi tarjolla on runsaasti aktiivista ohjelmaa sekä luonnollisesti vauhdikkaat kisabileet perjantai- ja lauantai-iltoina.

SportsGamer.gg järjestää lauantaina 28.1 Hullu Poro Areenalla eHockey konsolikiekkotapahtuman yhdessä Suomen jääkiekkoliiton kanssa.

Varaa VIP aitio!

VIP-aitoilta näkee ja kuulee alakerran stagen ohjelman kunnolla, mutta samalla seurueesi pääsee nauttimaan omasta intiimistä tunnelmasta yksinomaan teille varatussa tilassa. 

VIP-aitioita on 6 kpl á 10-100 hengelle. 4 pienempää aitiota on muunneltavissa 10-60 hengen tiloiksi ja 2 sivuille rakennettua parvea vetävät molemmat 100 henkeä.

Vain yksi asia jää Sinun vastuullesi – paras seura! Kenet sinä kutsuisit VIP-aitioihin Hullu Poro Areenalle?

VIP-isäntä huolehtii asiakkaiden vastaanoton ja tarjoilut. VIP -aitioihin voi halutessaan tilata juomia ja ruokia.

Katso myös

Kotiteollisuus – Hullu Porock pe 10.02.23 ›