Mystinen jooga-ja elämysviikonloppu Levillä - Levi Center Hullu Poro

Varaa majoitus

Päivämäärä: 27.11. – 29.11.2020
Paikka: Hotelli Taivaanvalkeat ja Tonttulan elämyskylä / Levi, Kittilä
Joogaohjaaja: Jonna Monola

Joogaviikonloppu 27.11. – 29.11.2020

Koe unohtumaton ja mystinen jooga- ja elämysviikonloppu Lapin taianomaisissa maisemissa.

Hyvää oloa, harmoniaa ja mielenrauhaa. Nautinnollisia elämyksiä, Lapin mystiikkaa ja taivaallisia makunautintoja ja takkatulen loimua!

Retriitti pidetään hotelli Taivaanvalkeissa sekä satumaisessa Tonttulassa, keskellä Lapin mystistä luontoa ja kauneinta Leviä.

Hyvää oloa, harmoniaa ja mielenrauhaa

Anna itsesi lupa laskeutua mielen rauhaan tähtien ja revontulien valaistessa kaamoksen pimeyttä. Virittäydy samalla joulun tunnelmaan tai unohda täysin tulevan joulun puuhastelut, kun annat itsellesi luvan olla läsnä. Tämä viikonloppu on täysin sinua itseäsi varten.

On aika katsella kulunutta vuotta ja päästää menneestä irti, löytää oma sisäinen voima ja valo sekä vahvistaa sisäistä liekkiämme. Elänkö juuri sellaista elämää, jota haluan elää? Onko minulla unelmia ja kuljenko rohkeasti niitä kohti?

Viikonloppu on mieltä ja kehoa virkistävä, jonka aikana irrottaudumme kaikesta,mikä ei enää palvele meitä, puhdistamme kehoa, mieltä sekä sielua, ja luomme tilaa uudelle jooga- harjoitusten, puhdistavan turvesaunan sekä rumpumeditaation avulla.

Suo itsellesi omaa aikaa ja koe, mitä oikeasti olet tai haluat olla.

Tämä on mahdollisuus sinulle, joka tunnet sydämessäsi kutsun syventyä ja hiljentyä Itseesi sekä samalla nauttia elämyksellisestä viikonlopusta harmoniassa luonnon kanssa.

Alustava päiväohjelma

Retriitin päiväohjelma koostuu yhteisistä aamu- ja iltaharjoituksista, elämyksellisistä ruokailuhetkistä sekä järjestetystä vapaa-ajan ohjelmasta. Kaikki ohjelma on täysin vapaaehtoista, voit nauttia Lapin kauneudesta myös omassa rauhassa, jos sinusta tuntuu siltä.

PERJANTAI 27.11.2020

15.00 Sisään kirjautuminen majoitukseen, toisiin tutustumista ja tervetulomalja.
– Vapaata ohjelmaa ja tutustumista Tonttulan Elämyskylään
17.00 – 19.00 Mystinen Lapin illallinen Revontulikodassa. Antimet Lapin luonnosta. Illallisen päätteeksi legendaarinen Lapinkaste.
19.30 – 20.30 Hyvän yön Yin-jooga Tonttulassa / Taivaanvalkeissa
20.30 – Iltasauna, puulämmitteisessä rantasaunassa

LAUANTAI 28.11.2020

9.00 – 10.30 Lempeän herättelevä Aamujooga (Slow Flow) Tonttulassa / Taivaanvalkeissa
10.30 – 11.30 Aamiainen Tonttulassa
– Vapaata tutustumista Tonttulan Elämyskylän alueeseen, alueelta löytyy porot, Huskyt ja Tonttulan aktiviteetit (retket lisämaksusta)
14.00 Keittolounas Tonttulassa
15.30 – 16.30 Luento Revontulikodassa (Luonnon hoitavat yrtit ja miten käyttää niitä arjessa)
17.00 / 18.30 Pumpulin pehmoinen hoitava ja hemmotteleva Yin jooga Taivaanvalkeissa / Tonttulassa
20.00 Illallinen, Taivaalliset pidot Tonttulassa.

SUNNUNTAI 29.11.2020

9.00 -10.30 Uudistava ja energisoiva aamujooga (Slow Flow) Taivaanvalkeissa / Tonttulassa
10.30-11.30 Aamiainen tonttulassa
12.00 Huoneiden luovutus, Kiitos ja näkemiin!

Majoitus ja tilat

Tonttulan Elämyskylä on unohtumaton paikka, jossa ihminen ja luonto ovat yhtä ja ajalla ei ole merkitystä. Täällä voit tuntea Lapin taian ja hengittää Euroopan puhtainta ilmaa.

Retriitin tilana toimii ihana ja tunnelmallinen hotelli Taivaanvalkeat, jossa sinut tervetulleeksi toivottaa jo heti ovella lämpöinen takkatuli.

Taivaanvalkeat sijaisee Lapissa Könkään kylässä muutaman kilometrin päässä Sirkan kylästä ja Levin laskettelukeskuksesta. Lähin lentokenttä on Kittilässä, noin 25 kilometrin päässä.

Hinta ja varaukset

Hinta: 490 € / hlö / 2hh

Hinta sisältää, 5x joogaharjoitukset ja workshop/luento, puhdistava rantasauna ja avanto, täysihoito koko viikonlopun ajan (aamiainen, lounas, illallinen) sekä majoitus 2 yötä (huom. hinta ei sisällä kuljetuksia!). Majoitus tapahtuu kahden hengen huoneissa. Lisämaksusta mahdollisuus yöpyä myös yksin.

Ilmoittautuminen:  sales@hulluporo.fi

(huom. ilmoittautuminen on sitova. Mukaan mahtuu vain rajattu määrä osallistujia eli kannattaa varata oma paikka ajoissa tähän unohtumattomaan ja taianomaiseen viikonloppuun)

* Mitä tarvitsen mukaan? Mukavat ja joustavat joogavaatteet, juomapullon, oman joogamaton, villasukat, lämpimät ulkoiluvaatteet, halutessasi myös uimapuku sekä muistiinpanovälineet.

Opettajasta Jonna Monola

Jonna on lempeä ja intuitiivinen Vinyasa Flow, Slow Flow sekä Yin- joogaopettaja.

Joogan pariin Jonna löysi jo vuosia sitten kun hän etsi elämälleen syvempää tarkoitusta sekä kyseenalaisti mikä elämässä oli tärkeää ja merkityksellistä. Tällä hetkellä hän opettaa viikottain Helsingissä sekä ohjaa voimauttavia workshopeja sekä joogaretriittejä ympäri maailmaa.

Jonna pyrkii olemaan mahdollisimman läsnä oppilaidensa energioissa kohdaten jokaisen yksilönä. Jonnan tunnit ovat kuin pieni matka, hetken irtiotto arjesta, joiden aikana on lupa unohtaa muu maailma ympärillä. Hän innostaa ja inspiroi ja auttaa oppilaitaan löytämään valon, voiman sekä hyvän olon sisältään.

Jonna on tunnettu suosituista aromayoga-tunneistaan ja hän käyttääkin usein tunneillaan mukana eteerisiä öljyjä (100% luonnollisia) osana voimauttavaa kokemusta.

Jooga

Slow Flow
Liikumme lempeästi ja hitaasti kehoamme tunnustellen virtaavan Slow Flow joogan avulla, jossa haastamme itsemme hitaudella. Tällä viipyilevällä mutta voimistavalla tunnilla keskitymme kuuntelemaan kehoamme syvemmin tietoisen hengityksen ja asanoiden (jooga-asentojen) kautta. Luvassa lempeää lämpöä, pehmeyttä ja tilan tuntua. Harjoituksen jälkeen mielesi on tyyni ja rauhallinen sekä kehosi vahva ja energinen.

Yin Jooga
Hoitava ja uudistava Yin jooga harjoitus sukeltaa syvälle kehosi eri kerroksiin. Rentoudut, antaudut ja päästät irti. Hengität ja annat painovoiman hoitaa loput. Käytämme harjoituksessa apuna 100% puhtaita ja luonnollisia aromaöljyjä osana hoitavaa ja voimistavaa kokemusta. Tämän hemmotteluhetken olet todella ansainnut!

Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita, sillä tunnit sopivat kaikentasoisille. Retriitille minimi osallistujamäärä on 10 ja maksimi 20 henkeä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.