x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 16 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme 016 6510 600 tai sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...

Huonevaraus

Samu Haber

Hullu Poro Areenalla Lauantaina 8.4.2023

Hullu Poro Areenalla

Lauantaina 8.4.2023

Samu Haber

”Pelastetaan maailma” -debyyttialbuminsa 30. syyskuuta julkaiseva Samu Haber on yksi maamme kansainvälisesti menestyneimmistä muusikoista. Aiemmin Sunrise Avenuen keulakuvana tunnettu tähti käynnisti suomenkielisen soolouransa loppuvuodesta 2020. Tulevalta soololevyltä on ehditty tähän mennessä julkaisemaan hitit Enkelten kaupunkiTäältä tullaan ja , jotka ovat menestyneet niin radiossa kuin suoratoistopalveluissakin. Tuorein lohkaisu on kesällä ilmestynyt biisi Sata vuotta sitten.

Kuluva vuosi merkitsee Haberille tapahtumarikasta tunteiden vuoristorataa. Sunrise Avenuen stadioneja täyttävä jäähyväiskiertue kestää vielä kesän yli, jonka jälkeen on vuoro keskittyä täysillä suomenkieliseen soolouraan esikoislevyn ja ensimmäisten täyspitkien soolokeikkojen myötä. ”Pelastetaan maailma” -albuminjulkaisurundi nähdään lokakuussa 2022 Helsingin Tavastia-klubilla, Lahden Möysän Musaklubilla, Seinäjoen Rytmikorjaamolla, Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella sekä Turun Logomossa.

Info

Hullu Poro Areena avoinna klo 21:00 alkaen.
Showtime n. klo 23:30

Tapahtuma on K18

LIPUT

Ennakkolippu on edullisempi kuin ovelta lippu!
Ennakkolipulla pääset jonon ohi. (HUOM! Mahdollinen ennakkolippujono)

ENNAKKOLIPUT: 35 € sis. eteispalvelumaksun 3 €
LIPUT OVELTA: 40 € sis. eteispalvelumaksun 3 €

Liput ennakkoon www.tiketti.fi
Huomioithan, että  tiketti.fi ostettuihin lippuihin Tiketti.fi lisää palvelumaksun 2,50 €.
https://www.tiketti.fi/info/palvelumaksut
https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot

Ennakkolippuja myynnissä myös Hotelli Hullu Poron vastaanotossa.

HUOM! Tälle keikalle ilmaiseen tai alennettuun oikeuttavat liput ja kortit eivät ole voimassa!

Katso myös

‹ pe 07.04.23 Sexmane & EttaSamu Haber su 09.04.23 ›