J. Karjalainen

Hullu Poro Areena

Maanantai 18.3.2019

J Karjalainen

HUOM! Keikka on ns. alkuillan keikka ja show time poikkeukksellisesti klo 21:30
Hullu Poro Areena avoinna klo 19:00 alkaen.

 

J. KARJALAINEN KEVÄÄLLÄ KATTAVALLE SÄ KULJETAT MUA -KIERTUEELLE

Yli kahdenkymmenen keikan kiertue alkaa helmikuussa
Lokakuun lopussa Suomen virallisen albumilistan ykköseksi nousseen Sä kuljetat mua -albumin julkaissut J. Karjalainen lähtee helmikuussa mittavalle Suomen -kiertueelle. Lahdesta 21. helmikuuta alkava kiertue käsittää yli kaksikymmentä keikkaa ympäri maan. J. Karjalainen esiintyy kiertueella kahtena iltana peräkkäin Helsingin Tavastia-klubilla, jossa marraskuun alussa järjestetty keikka myytiin nopeasti loppuun. Kevään kiertueelle J. Karjalaisen mukaan lähtee hänen viimeisimmillä levyilläänkin soittanut yhtye: Mikko Lankinen (kitara), Tom Nyman (basso), Janne Haavisto (rummut) ja Pekka Gröhn (kosketinsoittimet).

J. Karjalaisella on jo parhaillaan käynnissä viiden keikan rundi uuden levyn tiimoilta. Sekä esiintymiset että albumi ovat keräänneet huikeita arvoita:
Keskisuomalaisen keikka-arvio: https://bit.ly/2BwKE02
Helsingin Sanomien levy-arvio: https://bit.ly/2KxP5dT
Soundin levy-arvio: https://bit.ly/2zpm4wI

Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Artistin tunnetuimpiin klassikoihin lukeutuvat muun muassa Doris, Ankkurinappi, Sekaisin, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Kolme cowboyta, Missä se Väinö on?, Laura Häkkisen silmät, Verinen mies, Hän, Hölmö nuori sydän ja Mennyt mies. Uudelta albumilta radiosoittoon ovat nousseet jo Tule kesäyö, Tummansininen seuralainen ja Sä kuljetat mua. Terve, Sirkka Lautamies – laulun tarina on ihastuttanut kuuntelijoita ja herättännyt poikkeuksellista kiinnostusta myös mediassa.

J. Karjalainen – Sä kuljetat mua
Kevät 2019

18.3. Levi, Hulluporo Areena
21.3. Levi, Hulluporo Areena

Liput 25 € sis. eteispalvelumaksun 3 €

 

Varaa VIP-aitio illaksi. Lue lisätietoja.

Liput ennakkoon www.tiketti.fi
Huomioithan, että internetistä www.tiketti.fi ostettuihin lippuihin on lisätty Tiketin palvelumaksu.
Lipunhinta 15,01 – 50 € + 2,5 € / lippu
https://www.tiketti.fi/info/palvelumaksut
https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot

Osta liput ennakkoon tiketti.fi