Lukas Leon

Hullu Poro Areena

Perjantai 28.12.

Lukas Leon

Cheekin suojattina tunnetun, 20-vuotiaan Lukas Leonin debyyttialbumi SIMBA nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle yksi. Albumi julkaistiin 14.6.

Kaikki albumin yhdeksän kappaletta menivät suoraan Spotifyn Top 60 -listalle ja seitsemän niistä TOP 40 -listalle. Lukas Leonin kappale XTC Feat. Etta ja Cheek on tällä hetkellä Spotifyn soitetuimpia kappaleita Suomessa.

Lukas Leonin kahdeksanvuotiaana aloitettu riimien kirjoittaminen on johtanut areenakeikkoihin Cheekin kanssa, sekä levytyssopimukseen Liiga Musicilla.

”Aluksi riimit olivat vain päiväkirja: olen pienestä asti raportoinut kaiken mitä näen ja koen kirjoittamalla. Lähiössä kasvaessa näin paljon surullisia tapauksia ja ihmisiä, jotka yrittivät tehdä omaa juttua, mutta epäonnistuivat. Minulle musiikki on aina ollut ainoa asia, jota oikeasti haluan tehdä elämälläni”, Lukas Leon kertoo.

Yleensä debyyttilevynsä julkaiseva artisti ei noin vain pomppaa Suomen suurimpiin medioihin antamaan haastatteluita itsestään. Yleensä debyyttisingle ei ole Spotifyn kärkipaikoilla heti julkaisupäivänään. Yleensä debyyttikeikka ei ole Tavastialla. Lukas Leon tietää tämän kaiken itse ja korostaa olevansa siitä hyvin kiitollinen ja onnellinen. Viidakkoon on syntynyt uusi kuningas!

 

Liput 15 € sis. eteispalvelumaksun 3 €

Hullu Poro Areena avoinna klo 21:00 alkaen.

Varaa VIP-aitio illaksi. Lue lisätietoja.

Liput ennakkoon www.tiketti.fi
Huomioithan, että internetistä www.tiketti.fi ostettuihin lippuihin on lisätty Tiketin palvelumaksu.
Lipunhinta 15,01 – 50 € + 2,5 € / lippu
https://www.tiketti.fi/info/palvelumaksut
https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot

Osta liput ennakkoon tiketti.fi