TubeTour 2020, ikärajaton

Hullu Poro Areena

Keskiviikko 4.3.2020

TUBETOUR 2020

Ikärajaton tapahtuma!

TubeTour-show karauttaa kiertueelle jo viidettä vuotta!

Suomen suosituimpien tubettajien oma kiertue TubeTour järjestetään nyt viidettä vuotta peräkkäin. Juhlavuoden kunniaksi odotettu turnee kattaa Suomen isommin ja laajemmin kuin koskaan.

TubeTour-kiertue starttaa helmikuussa seitsemän suosikkitubettajan voimin! Luvassa on vauhdikas lavashow, entistä enemmän keikkoja, uusia kaupunkeja ja yllätyksiä sekä taatun Tube-tunnelman kruunaava Meet & Greet.

Viime vuonna tubettajien viihteellinen esitys keräsi yhteensä 10 000 katsojaa.

“Viemme kiertueen myös niille paikkakunnille, joilla nuorille suunnattu tapahtumatarjonta ei välttämättä ole kovin laajaa. Iloksemme olemme suosion vuoksi pystyneet lisäämään keikkapaikkojen määrää ja tällä kertaa kiertue kattaa koko Suomen”, TubeTourin tuottaja Lauri Talja kertoo.

Kiertueen kokoonpanoon tänä vuonna kuuluvat telkkaristakin tuttu viihdyttäjä Herbalisti, dubbausvideoihin erikoistunut Jennysvoices, lifestyle-tubettajat ILONA ja Mikirotta, energinen Tube-suosikki ZoneVD sekä valloittava hulivilikaksikko NikojaSanttu.

“Taas mennään ja kovaa! Tähän porukkaan mahtuu niin uusia kasvoja kuin kiertuekonkareitakin, mikä luo takuulla viihdyttävän kokonaisuuden”, kaikilla aiemmilla kiertueilla mukana ollut Herbalisti summaa.

Vuorovaikutteisen ja vauhdikkaan lavashown jälkeen fanit pääsevät tapaamaan suosikkitubettajansa Meet & Greet -osiossa. Tapahtumat ovat ikärajattomia, mutta alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistuvan tilaisuuteen huoltajan kanssa.

Tubetour-kiertueen ja sen kruunaavan risteilyn liput ovat myynissä nyt!

Lisätiedot ja kaikki keikat löytyvät osoitteesta www.tubetour.fi

TUBETTAJAT:

HERBALISTI: Tubesta ja telkkarista tuttu Herbalisti on ehtinyt tehdä huiman uran videon ja viihteen parissa! Taidokkaat videot ovat viehättäneet katsojia jo usean vuoden ajan, minkä lisäksi Herba myös keikkailee ahkeraan tahtiin. Tämä huippusuosittu TubeTourin  alkuperäiskasvo toteuttaa unelmiaan ja ottaa seuraajat mukaan osaksi seikkailuja!

NIKO JA SANTTU: Tämä hulivilikaksikko pistää tapahtumaan! Parivaljakon Youtube-kanavalla keskitytään vlogeihin, prankkeihin ja haasteisiin. Saman katon alla asuva kaksikko on tunnettu viihdyttävistä ja hullunkurisista haasteistaan kuten mitä tapahtuu, jos sanoo kaikkeen kyllä vuorokauden ajan. Leikkisä meno huipentuu parhaimmilleen tapahtumissa.

 ILONA: Ilona tietää miten arjesta saa ihan pikkasen ihanamman! Tämä some tyylikuningatar nauttii matkustelusta, kauneudesta ja hemmottelusta, mutta ilahtuu myös rauhallisista koti-illoista. Kuulumiset vaihtuvat mukavasti teekupposen äärellä ja muistot tallentuvat kuvankauniille IG-tilille! Ilonan valoisa ja iloinen persoona kumpuaa esille myös lavaesiintymisissä ja inspiroi muita. 

MIKIROTTA: Mikirotta eli Mikael Sundberg on sisältöjen suosittu monitaituri, jolta luonnistuvat perinteisten vlogien lisäksi niin urheilu-, peli- kuin haastevideotkin. Vauhdikasta menoa rikastuttavat usein myös ystävät! Mikaelin omia intohimoja ovat muun muassa crossfit sekä ruoanlaitto, jota tämä parikymppinen mies on ehtinyt jo opiskella ihan ammatiksi asti. 

JENNYSVOICES: Jennyn humoristiset videot ja dubbaaminen ovat nostaneet Tube-kanavan huimaan suosioon! Lahjakkaana näyttelijänä Jenny taipuu mielettömiin rooleihin ja höpöttelee äänillä, joiden syntymistä ei pysty pelkällä maalaisjärjellä ymmärtämään. Show onkin valmis, kun tämä valloittava äänitaituri päästetään vauhtiin! 

ZONEVD: ZoneVD on Tube-skenen ikisuosikki, jonka vauhdikas energia kantaa vahvasti myös livenä! Tubessa pelisisälllöillä ja sketseillä viihdyttävä tekijä on ollut myös TubeTourilla mukana ihan alusta asti. Tästä kiertuekonkarista onkin kehkeytynyt lavashowta luotsaava tirehtööri, joka nauttii hyvästä hulluttelusta ja saa yleisön syttymään! 

TUBETOUR -AIKATAULU

klo 17:00 / 17:30 – Ovet auki

klo 18:00 – 19:15 – Tubetour Show

klo 19:15 – 19:30 Tauko

klo 19:30 – 21:30 Meet & Greet

klo 22:00 – Tubetour loppuu

 

LIPUT
21 € sis. eteispalvelumaksun 3 €
(alle 7 vuotiaat ilmainen sisäänpääsy)

Osta ennakkoliput www.tiketti.fi ja varmista paikkasi
Liput ennakkoon www.tiketti.fi
Huomioithan, että internetistä www.tiketti.fiostettuihin lippuihin on lisätty Tiketin palvelumaksu.
Lipunhinta 15,01 – 50 € + 2,5 € / lippu
https://www.tiketti.fi/info/palvelumaksut
https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot

 


 

Varaa VIP-aitio illaksi. Lue lisätietoja.

Aitio tai sohvaryhmä (10 hlö)  150 €

Aitio (20 hlöä) 200 €


HYVÄ TIETÄÄ AREENAN IKÄRAJATTOMISTA KEIKOISTA

  • Pääsyliput sisältävät eteispalvelumaksun 3 €.
  • Alle 7 -vuotiaille ilmainen sisäänpääsy.
  • Pääsymaksu peritään myös aikuisilta.
  • Ennakkolippuja on myynnissä tiketti.fi
  • Ulko-ovet avataan klo 17:00.
  • Pyydämme saapumaan ajoissa paikalle.
  • Areenalla on myynnissä limpparia ja pientä purtavaa.
  • Vanhemmille (K18) on varattu oma anniskelualue Areenan yläkerrassa.
  • Lapset / Nuoret ovat konsertissa vanhempien vastuulla.
Ennakkoliput tiketti.fi