Varaa majoitus

Tonttulan rantasauna & Levin SaunaFest

Mikä olisikaan parempaa kuin rentoutua saunan lämmössä pienen patikoinnin jälkeen, ja nauttia samalla huikeista tunturi-Lapin maisemista? Syyskuussa yhden viikonlopun ajan laitetaan Levillä useampi sauna kuumaksi ja vietetään oikein kunnon saunaviikonloppu!

SaunaFestin aikaan Lämpimänä on 6 erilaista saunaa ja bussikuljetus saunalta toiselle takaa sen, että ehdit löylytellä useammassakin saunassa. Saunoja voi kiertää myös omalla autolla. Mukana on muun muassa tynnyrisauna, sauna porotilalla, sauna joen varrella ja savusauna järven rannalla sekä pieni intiimi sauna keskellä arktista metsää. Tule ja löydä oma suosikkisi!

Tonttulan Rantasauna– Perinteinen, hirsinen rantasauna Ounasjoen rantatörmällä. Puukiuas antaa lempeät löylyt ja uimaan pääsee kirkkaaseen Ounasjokeen.
Sauna-aika: perjantaina 18.9. klo 13.00 – 17.00 sekä lauantaina 19.9. klo 13.00 – 17.00

Tonttulan ransasauna on moniaistillinen kokemus

Perinnesauna Ounasjoen rantatörmällä tarjoaa saunaelämyksen maalaismiljöössä Tonttulan Elämyskylässä.

Perinteinen, hirsinen rantasauna on alun perin vanha tukkilaiskämppä. Se sijaitsee Ounasjoen rantatörmällä Taivaanvalkeiden maalaismiljöössä. Saunan lauteille mahtuu jopa 15 saunojaa kerralla ja suuri puukiuas antaa lempeät löylyt.

SAUNA AIKA: perjantaina 18.9. klo 13.00 – 17.00 sekä lauantaina 19.9. klo 13.00 – 17.00

Yleinen sekasaunavuoro.

Ota mukaan oma pyyhe tai vuokraa Tonttulasta hintaan 6  € / hlö. Oma uimapuku mukaan!!

Sauna elämyskohteena

Elämme kiireisessä maailmassa, jossa meitä revitään niin visuaalisesti kuin äänilläkin koko ajan eri puolille. Kiireinen elämänrytmimme myös stressaa monia. Sauna on yksi paikka hiljentymiseen ja läsnäoloon

Sauna on luonnollisesti osa peseytymistämme. Huuhdomme lenkkihikemme tai päivän tai viikon aikana kertyneen työmme saunassa ja suihkussa pois, ja jatkamme puhdistuneena eteenpäin. Rentouttavana paikkana saunalla on myös oma osansa mielemme terveydessä – sauna antaa aikaa ajatuksille, ja kun kehomme rentoutuu fyysisesti, niin myös mielemme saa hoitoa.

Levin SaunaFest 18.-19.9.2020

Levillälaitetaan useampi sauna kuumaksi 18.-19.9.2020 ja vietetään oikein kunnon saunaviikonloppu! Saunapassilla saat saunoa kahden päivän ajan niin paljon kuin ehdit – ja jaksat!

Lämpimänä on 6 erilaista saunaa ja bussikuljetus saunalta toiselle takaa sen, että ehdit löylytellä useammassakin saunassa. Saunoja voi kiertää myös omalla autolla. Mukana on muun muassa tynnyrisauna, sauna porotilalla, sauna joen varrella ja savusauna järven rannalla sekä pieni intiimi sauna keskellä arktista metsää. Tule ja löydä oma suosikkisi!

Tonttulan Elämyskylä, Palosaarentie, Köngäs, Suomi

Saapuminen: Tonttulan Elämyskylä. Palosaarentie 30, 99140 Köngäs. Autolla n. 10 min Leviltä ja 30 min Kittilän lentokentältä.

Lisätietoja: Hullu Poro myyntipalvelu p. 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi