UUTTA! Varaa Aurinkomatkojen matkapaketti Hullu Poroon - Levi Center Hullu Poro

Varaa majoitus

UUTTA! Varaa Aurinkomatkojen matkapaketti Hullu Poroon

Varaamalla Aurinkomatkatkojen matkapaketin (Finnair in lennot ja majoitus Hotelli Hullu Porossa) nautit valmismatkalain turvasta ja lomailun helppoudesta.

Suomalaisia lomamatkoja Finnairin lennoin

Uutta! Aurinkomatkat tuo tänä talvena valikoimaamme lomamatkat Pohjois-Suomen hohtaville hangille. Suuntaa helposti ja nopeasti Leville pitkäksi viikonlopuksi tai koko viikoksi, nauti matkapaketin turvasta ja vaivattomuudesta ja vietä taianomainen talviloma kotimaassa.

Varaamalla Aurinkomatkat matkapaketin (Finnairin lennot ja majoitus Hotelli Hullu Porossa) nautit valmismatkalain turvasta ja lomailun helppoudesta.

Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy majoitus, Finnairin lennot Helsingistä, ruumaan menevä matkatavara (23kg) ja käsimatkatavara (8kg), sekä Aurinkomatkat-sovellus, josta löytyy kattavasti kohdetietoa ja vinkkejä sekä kartat rinne- ja latutietoineen. Matkapakettiin voi ostaa myös edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välille. Finnair Plus -jäsenet saavat Finnair Plus -pisteitä Aurinkomatka-paketin hinnasta sekä Finnairin lennoista. Pakettimatka tuo turvaa lomalle poikkeustilanteissakin ja Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy aina joustavat muutos- ja peruutusehdot.