Kokous- ja kongressipalvelut

Kokous- ja kongressipalvelut

Pisnestä Porossa tai Tavoitteisiin Taivaanvalkeissa. Hullu Poro tarjoaa loistavat puitteet kokouksien järjestämiseen Levin upeiden maisemien äärellä. Kokousten oheen voidaan järjestää räätälöidysti erilaisia kesä- ja talviohjelmia – ja paljon muuta, vain taivas on rajana.

Hotelli Hullu Porossa on neljä tasokasta nykyaikaisella, helppokäyttöisellä tekniikalla varusteltua kokoustilaa, joiden kokoonpanoa voidaan helposti muunnella kokousjärjestäjän tarpeen mukaan. Tiloihin mahtuu jopa 300 henkilöä. Kokoustilojen ohella hotellissa sijaitsevassa Ravintola Taivaassa voidaan järjestää kokouksia 50 hengen ryhmille.

Hullu Poro Areena tarjoaa mahdollisuuden suurien tilaisuuksien, jopa 500 hengen kokousten tai 600 hengen illallisten järjestämiseen Levin keskustassa. Areenalla voidaan järjestää myös näyttäviä tuotelanseerauksia, messuja tai workshopeja ja se soveltuu jopa sisäurheilutilaksi, vaikkapa miekkailu-, nyrkkeily-, pöytätennis- ja tanssikilpailuihin tai ulkoilmatapahtumien kisakeskukseksi ja palkintojenjakopaikaksi.

Ainutlaatuisen ja erilaisen kokouselämyksen tarjoaa Hullu Poron Könkään kylässä sijaitseva kokous- ja elämyskeskus Taivaanvalkeat. Taivaanvalkeissa voidaan järjestää tapahtumia noin 300 hengelle ja majoitustilaa löytyy 28 hengelle.

Tilojen vuokraan sisältyvät peruskokousvälineet: videotykki, valkokangas, fläppitaulu, muistiinpanovälineet, jäävesi sekä tietoliikenneyhteydet.

Valitsitpa kokouspaikaksi minkä tahansa tiloistamme, valinnan varaa kokoustarjoilujen suhteen löytyy. Ja miksi tyytyä vain tylsään kokoukseen? Meillä onnistuu kokouksen oheen tai vaikkapa sen sijaan meditaatiotapahtumat, joogamaratonit siinä missä vaikka kampaamokoulutukset, pikakauneushoidot tai vaikka pikadeittitapahtuma. Muotinäytös catwalkeineenkin on kokoustiloissamme koettu. Kokousten oheen voidaan järjestää räätälöidysti erilaisia kesä- ja talviohjelmia, joista Hullu Poron myyntipalvelu kertoo mielellään lisää.

Myyntipalvelu puh. 016 6510 500 , email. sales@hulluporo.fi

Meetings & groups

Hotelli Hullu Poron kokous- ja kongressitilat

Hotelli Hullu Poro tarjoaa loistavat puitteet kokouksien järjestämiseen Levin upeiden maisemien äärellä.

Meetings & groups

Areena tapahtumapaikkana

Areena sopii suurien kokouksien, seminaarien tai konferenssien järjestämiseen. Areenalla voidaan järjestää myös näyttäviä tuotelanseerauksia, messuja ja workshopeja.

Meetings & groups

Taivaanvalkeiden kokouspalvelut

Tutustu Taivaanvalkeiden kokouspalvelutarjontaan

Meetings & groups

Revontulikota

Taivaanvalkeiden Revontulikota sijaitsee 8 km Levin keskustasta kauniilla avaralla paikalla, Levitunturin kohotessa suon reunalla. Kodalle on helppo tulla niin autolla tai moottorikelkalla kuin myös lumikengillä tai vaikkapa potkukelkoilla.