Petri Nygård @ Wanha Poro

Wanha Hullu Poro

Torstai 21.2.2019

Petri Nygård

Petri Nygårdin kappaleet sisältävät rivoa kielenkäyttöä ja käsittelevät muun muassa seksiä ja päihteitä. Niissä myös mainitaan monia julkisuuden henkilöitä. Nygård sanoutuu kokonaan irti politiikasta, koska hän ei omien sanojensa mukaan tiedä siitä mitään.

Petri Nygård vaihtoi Universalille ja julkaisi huhtikuussa 2016 uuden sinkun ”Pannaan Suomi kuntoon”. Singleä on kuunneltu suoratoistopalvelu Spotifyssa jo yli 12 miljoona kertaa ja se on palvelun kaikkien aikojen kymmenen kuunnelluimman suomalaisen kappaleen joukossa. Elokuussa Nygård julkaisi singlen ”Soittorasia”, jossa on mukana laulaja Mariska. Tämä single on myynyt platinaa. Vuoden 2016 lopulla Petri Nygård julkaisi vielä singlen ”Yhet vielä”. Vuoden 2017 aikana hän julkaisi singlet ”Neljä vuodenaikaa” sekä ”Nössö”, jossa on mukana Klamydia-yhtyeen laulaja Vesku Jokinen. Kummatkin singlet ovat myyneet platinaa.

Vuonna 2017 Petri Nygård vieraili TCT-yhtyeen kappaleella ”Rodeo” sekä Teflon Brothersin kappaleella ”Manteli”, jossa on hänen lisäkseen mukana myös Spekti.

Liput 15 € sis. eteispalvelumaksu 3 €

Wanha Hullu Porossa bileet klo 23 – 04
Showtime n. klo 23:30

K-18

 

Kartta