Kartat ja yhteydet

Levi Center Hullu Poro sijaitsee aivan Levin keskustassa  Kittilän kunnassa Sirkan kylässä. Levi sijaitsee 170 km Napapiiriltä pohjoiseen. Kittilän kirkonkylältä on matkaa suoraan pohjoiseen Leville 18 km. Kittilän lentokentälle 15 km, Kolarin rautatieasemalle 78 km.  Tarkka osoite: Rakkavaarantie 3 Sirkka.  
Tonttulan elämyskylä sijaitsee 8 km Leviltä pohjoiseen Ounasjoen rannalla, Könkään kylässä.


 

Levin alueen opaskarta, latukartat, rinnekartat, patikointikartat ym. löydät täältä.

K-supermarket Levi 300 m, S-Market ja Alko 200 m, Zero Point 300 m (laskettelulippujen myynti ja välinevuokraus), Levi-info 500 m


 

Autoilijan palvelut

Hotelli Hullu Poron pihapiirissä on ilmaista paikoitustilaa autoille. Myös kelkkatrailerit mahtuvat parkkipaikallemme. Hotelli Hullu Poron asukkaana lataat sähköautosi ilmaiseksi. Lue lisää sähköautojen lataamisesta www.poroblugari.fi  Lisäksi vastaanotostamme on ostettavissa Levi Torin parkkihallin paikoista.

St1 Poron Bensis palvelee autoilijoita, motoristeja ja kelkailijoita: polttoainejakelu, autonpesu, kemssa, pientarvikemyynti, kahvila-ravintola. Poronportin kiinteistössä myös K-market ja Special Service autohuolto. 

Levin taxi

Taksilla lentokentältä hotellille matka maksaa on noin 50 euroa.  Mikäli saavut isommalla porukalla Kittilän kentälle, kannattaa kuljetus varata aina etukäteen. Talvisesongilla Kittilän lentokentällä on asiakkaiden käytettävissä palvelutiski, jonka henkilökunnalta taksin voi tilata soittamatta ja ennakkoon tilaamatta. Levin taksiin  ennakkotilaukset (poislukien maalis- , huhti- ja joulukuu) lentokenttäkuljetuksiin on tehtävä lentoa edeltävänä päivänä klo 20:00 mennessä! Huom! Levin Taksi ei ota vastaan ennakkotilauksia lentokentälle sesonkikuukausina (maalis-huhti- ja joulukuu). Lisätietoja http://levintaksi.com

Lentäen Leville

Useat lentoyhtiöt tarjoavat suoria yhteyksiä Kittilään. Kittilän lentokentältä on vain vartin ajomatka tunturikeskukseen. Finnair lentää Leville ympärivuotisesti Helsingistä. Talvella 2016–17 Finnairin lentoja Kittilään on jopa 4 kertaa päivässä. Osa lennoista on kolmiolentoja Ivalon kautta. Norwegian liikennöi Helsingistä Kittillään 4-5 kertaa viikossa pääsiäiseen saakka. Myös Keski-Euroopassa on huomattu Levin helppo saavutettavuus ja monipuolinen tarjonta. Monista Euroopan kaupungeista onkin useita suoria lentoja Kittilään. Kannattaa myös muistaa mahdollisuus lentää Rovaniemelle, josta matkaa voi jatkaa näppärästi bussikuljetuksella. Lentojen hintaskaala on laaja, alkaen 29 eurosta.

Kaikilta lennoilta toimii lentokenttäbussiyhteys suoraan hotellimme ovelle. Bussimatkan hinta on n. 8 €. Taksilla lentokentältä hotellille matka maksaa on noin 50 euroa.  Mikäli saavut isommalla porukalla Kittilän kentälle, kannattaa kuljetus varata aina etukäteen. Talvisesongilla Kittilän lentokentällä on asiakkaiden käytettävissä palvelutiski, jonka henkilökunnalta taksin voi tilata soittamatta ja ennakkoon tilaamatta.

Junalla Leville

Lähimmät rautatieasemat ovat Rovaniemellä (170 km) ja Kolarissa (78 km). Useilta junilta on bussiyhteys Leville.  Bussit pysähtyvät hotellimme vastaanoton lähettyvillä. Autojuna on kätevä tapa matkustaa, jos haluat käyttää omaa autoa perillä. Lastauspaikat ovat Pasilassa, Tampereella ja Oulussa. Levillä tosin palvelut ovat niin lähellä, että auton käyttö ei ole välttämätöntä. Autojunan hinta määräytyy matkustajien mukaan ja alkaa vajaasta 200 €:sta suuntaansa.

Lisätiedot: VR ja  Matkahuolto

Vuokra-autolla
Kaikki tunnetut autovuokraamot toimivat myös Levillä. Lisätietoja www.hertz.fi ja www.europcar.fi

Omalla autolla

Autoille ehtii näkemään vaihtelevaa maisemaa. Matkan voi tauottaa toiveiden mukaan. Hyvä etappi etelästä saapuville on Hotelli Merihovi Kemissä. Siitä voi maukkaan aamiaisen jälkeen jatkaa 300 km loppuhujauksen Leville. Autoilijaa palvelee Poronportilla St1 Hullu Poro. Myös Special service autohuolto löytyy saman katon alta, jos autosi kaipaa apuja kesken matkan.
Sähköautojen latausverkosto on jo niin kattava, että matkan voi taittaa sähköautolla eteläisimmästä Suomesta lähtien. Hotelli Hullu Poron asiakkaille hotellin latauspiste on veloituksetta käytössä.