x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Hullu Poro on Levillä, Kittilässä

Levi Center Hullu Poro sijaitsee aivan Levin keskustassa  Kittilän kunnassa Sirkan kylässä. Levi sijaitsee 170 km Napapiiriltä pohjoiseen. Kittilän kirkonkylältä on matkaa suoraan pohjoiseen Leville 18 km. Kittilän lentokentälle 15 km, Kolarin rautatieasemalle 78 km.  Tarkka osoite: Rakkavaarantie 3 Sirkka.

Tonttulan elämyskylä sijaitsee 8 km Leviltä pohjoiseen Ounasjoen rannalla, Könkään kylässä. Tarkkaosoite: Palosaarentie 30, 99140 Köngäs

Levi Resort

Levin alueen opaskarta, latukartat, rinnekartat, patikointikartat ym. löydät täältä.

K-supermarket Levi 300 m, S-Market ja Alko 200 m, Zero Point 300 m (laskettelulippujen myynti ja välinevuokraus), Levi-info 500 m

Levi on taianomaisen luonnon ympäröimä, eläväinen kylä, joka tarjoaa monipuolisesti aktiviteettejä ja palveluita erilaisille vieraille ympäri vuoden.

Omalla autolla

Hotelli Hullu Poron pihapiirissä on ilmaista paikoitustilaa autoille. Myös kelkkatrailerit mahtuvat parkkipaikallemme.

Sähköautojen latausverkosto on jo niin kattava, että matkan voi taittaa sähköautolla eteläisimmästä Suomesta lähtien. Hotelli Hullu Poron asukkaana lataat sähköautosi ilmaiseksi.

Lue lisää sähköautojen lataamisesta Hullu Porossa.

Lisäksi vastaanotostamme antaa lisätietoja Levi Torin parkkihallin paikoista.

Poron Bensis palvelee autoilijoita, motoristeja ja kelkailijoita: polttoainejakelu, autonpesu, kemssa, pientarvikemyynti, kahvila-ravintola. Poronportin kiinteistössä myös K-market. Myös autohuolto Aakenus löytyy saman katon alta, jos autosi kaipaa apuja kesken matkan.

 

Levin Taksi

Taksilla Kittilän lentokentältä hotellille matka maksaa on noin 50 euroa.  Mikäli saavut isommalla porukalla Kittilän kentälle, kannattaa kuljetus varata aina etukäteen. Talvisesongilla Kittilän lentokentällä on asiakkaiden käytettävissä palvelutiski, jonka henkilökunnalta taksin voi tilata soittamatta ja ennakkoon tilaamatta. Levin taksiin  ennakkotilaukset lentokenttäkuljetuksiin on tehtävä lentoa edeltävänä päivänä klo 20:00 mennessä!

Lisätietoja http://levintaksi.com

Levi-Kittilän taksit logo

Levi-Kittilän Taksit Oy
Levintie 1590, 99130  Kittilä

Puh. 02 009 9800 Palvelemme 24/7
(1,84 €/ puhelu + pvm + 0,25 € / 10 sek)

Lentäen Kittilään

Useat lentoyhtiöt tarjoavat suoria yhteyksiä Kittilään. Kittilän lentokentältä on vain vartin ajomatka Levin tunturikeskukseen. Finnair lentää Leville ympärivuotisesti Helsingistä. Talvisonkina Finnairin lentoja Kittilään on jopa 4 kertaa päivässä. Osa lennoista on kolmiolentoja Ivalon kautta.

Myös Keski-Euroopassa on huomattu Levin helppo saavutettavuus ja monipuolinen tarjonta. Monista Euroopan kaupungeista onkin useita suoria lentoja Kittilään.

Kannattaa myös muistaa mahdollisuus lentää Rovaniemelle, josta matkaa voi jatkaa näppärästi bussikuljetuksella.

Kaikilta lennoilta toimii lentokenttäbussiyhteys suoraan hotellimme ovelle.

Junalla Leville

Lähimmät rautatieasemat ovat Rovaniemellä (170 km) ja Kolarissa (78 km). Useilta junilta on bussiyhteys Leville.

Bussit pysähtyvät hotellimme vastaanoton lähettyvillä. Autojuna on kätevä tapa matkustaa, jos haluat käyttää omaa autoa perillä.

Lastauspaikat ovat Pasilassa, Tampereella ja Oulussa.

Levillä tosin palvelut ovat niin lähellä, että auton käyttö ei ole välttämätöntä.

Lisätiedot: VR ja  Matkahuolto

Levin alueen kartat

Levin alueen opaskartat, rinnekartat, kelkkailu-, hiihto-, vaellus ja pyöräilyreitit löytyvät kätevästä kaikki yhdeltä sivulta.

Sähköinen reittipalvelu tuo Levin ulkoilureitit katseltavaksesi aivan uudella tavalla. Kunnostettujen latujen lisäksi mukana ovat Levin lumettoman ajan reitit pyöräilijöille, vaeltajille ja kuntoilijoille.

Lue lisää alla olevasta linkistä.

Lisätietoja > Näin saavut Leville Levin internet sivuilta.