x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Ravintolapalvelujen varaus- ja peruutusehdot

Tämä sopimus koskee ryhmävarauksia, joiden suuruus on 20-100 henkeä. Yksityistilaisuudet ja yli 100 hengen ryhmävaraukset sovitaan aina erikseen.

 

VARAUSEHDOT

Varaus tulee sitovasti voimaan, kun Hullu Poro Oy vahvistaa sen kirjallisesti. Ravintolapalvelujen varaus on voimassa varattaessa ilmoitetulla henkilömäärällä, jota tilaaja voi tarkentaa kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta, kuitenkin niin että +/- 20% muutoksen voi esittää vielä yksi (1) viikko ennen tilaisuutta ja +/- 10% muutoksen kaksi (2) vuorokautta ennen tilaisuutta. Tilaisuuden henkilömäärän muuttuessa Hullu Poro Oy:lla on oikeus muuttaa tila ja tilattu tarjoilu henkilömäärää vastaavaksi.

LASKUTUSEHDOT
Minimilaskutusperusteena toimii näiden ehtojen mukaan vahvistettu henkilömäärä. Jos osanottajamäärän vähenemisestä on ilmoitettu myöhemmin kuin kaksi (2) vuorokautta ennen varauksen alkua tai asiasta ei ole ilmoitettu lainkaan, Hullu Poro Oy:llä on oikeus veloittaa tarjoilulle alkuperäisessä varauksessa sovittu hinta.

PERUUTUSEHDOT
Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti alla mainittuun osoitteeseen tai sähköpostitse hotel@hulluporo.fi

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Hullu Poro Oy:lle.

Mikäli varattua ravintolapalvelua ei ole peruutettu tai Hullu Poro Oy:lle ei ole ilmoitettu varatun ravintolapalvelun henkilömäärän muutoksesta yllä mainituin tavoin, ravintolapalvelun laskutus suoritetaan viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaan.

Varaus voidaan peruuttaa kuluitta viimeistään 21 vuorokautta ennen varauksen alkua.

Muissa tapauksissa peruutuksesta veloitetaan kohtuulliset peruutuskulut seuraavasti:
– mikäli varaus peruutetaan myöhemmin, kuin 21 vuorokautta, mutta aiemmin kuin 7 vuorokautta ennen varauksen alkua peruutusmaksu on 50 % varauksen lopullisesta hinnasta

– mikäli varaus peruutetaan myöhemmin, kuin 7 vuorokautta ennen varauksen alkua varaus on maksettava kokonaisuudessaan.

Ylivoimaisen esteen (force majure) ollessa kyseessä voi Hullu Poro Oy peruuttaa varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin.

SOVELLETTAVA LAKI
Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

TIETOSUOJA
Hullu Poro Oy:n asiakkaan henkilötiedot rekisteröidään Hullu Poro Oy:n asiakastietojärjestelmään. Henkilötietojen käsittelyssä ja luovutuksessa noudatetaan henkilötietolakia (523/1999). Asiakkaalla on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa. Hullu Poro Oy:llä on oikeus käyttää rekisteröityjä osoitetietoja omaan suoramarkkinointiinsa ja omiin sisäisiin markkina- ja mielipidetutkimuksiinsa ellei asiakas tätä kiellä. Kiellon osoitetietojen käyttämisestä edellä mainittuun tarkoitukseen voi ilmoittaa Hullu Poro Oy:lle sähköpostitse sales@hulluporo.fi. Asiakastietoihin liittyvän rekisteriselosteen voi pyytää sähköpostitse tai puhelimitse alla olevia yhteystietoja käyttäen.

 

TERVETULOA LEVILLE JA HULLU POROON!