x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 16 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme 016 6510 600 tai sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
Areenan kokoustekniikka

Hullu Poro Areenalla on kolme suurta valkokangasta: Kaksi sivuilla ja yksi edessä. Valkokankaiden hyvän sijoittelun ansiosta jokainen kokoukseen osallistuja näkee luennoitsijan esityksen, väliaikaohjelman tai vaikka kunniamitaleiden jaon.

Äänentoisto on Suomen huippuluokkaa. Äänikenttä on tasainen joka puolella, joten kaikki kuulevat luennoitsijan puheen selkeästi.

Kokouksen pitäjille löytyy 5 kpl langattomia mikrofoneja. Saatavilla on myös 1 kpl nappi- eli kravattimikrofoni tai headset -mikrofoni. Lisäksi saatavilla on runsaasti muuta mikrofonikalustoa tarpeen mukaan.

Avoin Wi-Fi yhteys

Lisätietoja Areenan kokoustekniikasta
Areenan tekniikkavastaava Jarmo Hujanen
Puh. 040 841 9977, email. areena.tekniikka@hulluporo.fi