x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Parhaat perhejuhlat vietät Porossa

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia juhlapäiviä Hullu Poroon Leville.

Kun juhlat vietetään erikoisessa paikassa, niistä muodostuu sykähdyttävä tapahtuma, jota muistellaan vielä vuosien päästäkin. Levillä on vietetty eläköitymisjuhlia, häävalan uusimistilaisuuksia ja erobileitä perinteisempien syntymäpäivien ja hääjuhlien lisäksi.

Monien juhlien Hullu Poro

On mahtavaa suunnitella matkaa ja tapahtumaa porukalla tai valmistella juhlat yllätyksenä itse juhlakalulle.

Eräissäkin eläkkeelle jäämisjuhlissa päähenkilö kuvitteli tulevansa viettämään mukavaa Levin lomaa, mutta saikin elämänsä pyörityksen kun puoli sukua oli paikalla ja organisoinut tälle juhlaillallisen revontulikodalle ja siihen päälle vauhdikkaat jatkot.

Paikastahan Hullu Porossa ei juhlat jää kiinni.

Tiloja löytyy joka juhlalle

Tonttulan elämyskylässä voi järjestää erityylisiä juhlia ihan teemasta ja tarpeesta riippuen. Revontulikodalla on pidetty mm. hurjat Halloween -teemasynttärit parille kahdeksanvuotiaalle.

Satumaiset häät Tonttulan elämyskylässä

Tonttulan suuressa tuvassa häät on ehkä ne yleisin juhlan aihe, vaan toimii tila muutenkin suuremmalle juhlakansalle. Istumapaikkoja on parisataa.

Tonttulan Rantariihi

Tunnelmallinen riihi aivan Ounasjoen törmällä takkoineen ja puukalusteineen on ihastuttava paikka kymmenen hengen seurueelle. Riiheen voidaan kattaa kaunis tarjoilu ja ilta voi jatkua vaikka kauneussaunalla viereisessä puusaunassa.

Suurten juhlien Hullu Poro Areena

Ja sitten, kun on halu laittaa homma isolleen, varataan koko Hullu Poro Areena bilepaikaksi. Sinne mahtuu suurempikin suku ja naapuritkin. Lavalla saa esiintyä niin illan isäntä kuin artistit. Tarjoilu hoituu näyttävästä buffasta tai pöytiintarjoiltuna. Kaksikerroksiseen tilaan voidaan myös rakentaa erityylisiä louncheja juhlan kulkua silmälläpitäen. Millaiset juhlat sinä haluat pitää?

Varaukset ja lisätietoja:  Hullu Poron myyntipalvelu  puh. 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi