Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 16 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme 016 6510 600 tai sales@hulluporo.fi
Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.
Huom! kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.
2023
Opetellaan Lappilaisten raaka-aineiden käsittelyä sekä valmistetaan niistä 4 ruokalajin menu.
Korvasienikeitto ja Lapin rieskaa
***
Sokeri suolattua rautua, kevyesti savustettu siika tartar ja savumuikkukreemiä.
Tillipiimää, purjontuhkaa ja savustettua ruisleipää.
***
Poroa kahdella tavalla valmistettuna crepinet fileestä ja epigrammia poron kaulasta.
Grand Veneur kastiketta ja yrttipuikulamuusia
***
Lapin leipäjuustoa, Fariinikermaa ja hilloja
Kurssi sisältää kirjan Hullu Poron ravintoloista, esiliinan ja diplomin.
Hinta 195 € / henkilö
Ryhmän koko 8-12 henkilöä
Lisätiedot ja varaukset: Hullu Poron myyntipalvelu 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi
Hinta voimassa 2023.
Valmistetaan erilaisia makkaroita villisiasta, porosta ja lampaasta sekä makkaroille sopivia lisukkeita Tonttulassa.
Kurssi sisältää Päivikin keittokirjan, esiliinan ja diplomin.
Hinta 225 € / hlö
Ryhmän koko 8-12 henkilöä
Makkaranvalmistukseen voi hyvin yhdistää saunomisen Tonttulan rantasaunalla.
Hinta voimassa 2023.
Lisätiedot ja varaukset: Myyntipalvelu 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi