Tonttulan kokkikoulut

Tonttulan kokkikoulut 2020 – 2021

Lappilaisen ruoanvalmistuksen saloja

Tonttulan keittiössä valmistetaan keittiömestarin johdolla  4 ruokalajin menu lappilaisista raaka-aineista. Herkullinen menu nautitaan Tonttulan tunnelmallisessa salissa. Kurssi sisältää Päivikin keittokirjan, esiliinan ja diplomin.

Hinta 198 € / henkilö
Ryhmän koko 6-12 henkilöä

 

Makkaranvalmistus

Valmistetaan erilaisia makkaroita villisiasta, porosta ja lampaasta sekä makkaroille sopivia lisukkeita Tonttulassa. Kurssi sisältää Päivikin keittokirjan, esiliinan ja diplomin.

Hinta 210 € / hlö
Ryhmän koko 6-12 henkilöä

Makkaranvalmistukseen voi hyvin yhdistää saunomisen Tonttulan rantasaunalla.

 

 

Lisätiedot ja varaukset: Myyntipalvelu 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi