x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x

Lauri Haav

26.04.2024
Ovet klo 22:00
Liput alk. 25,50 €
K-18
Showtime 23:30

Melo, Jore & Zpoppa

27.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 20,50 €
K-18
Showtime 23:30

90s EuroDance Mayday: DJ Oku Luukkainen

29.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 20,50 €
K-18
Showtime 23:30

90s EuroDance Mayday: Günther, Mr. President

30.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 25,50 €
K-18

Aurora Pyramids

Nauti taivaankannen kauneudesta yöpymällä iglumajoituksessa

Lasikattoisessa Aurora pyramideissa yöpyessäsi alati muuttuva taivas, luonto ja sen voimat ovat käsin kosketeltavan lähellä. Taivaallinen luonto ja taivaankansi esittäytyvät pyramidien kattoikkunoista joka päivä uudella tavalla. Aurora pyramidit (11 kpl) ovat lasikattoisia iglu majoituksia, jotka sijaitsevat Tonttulan Elämyskylässä vain 10 min ajomatkan päässä Levin keskustasta.
Kittilän lentokentältä matkaa Aurora Pyramideille on 21 km.  Pyramidien sisällä yöpyvä herää rentoutuneena ja täynnä energiaa.

Ylellinen yö lasi iglussa

Jokaisessa pyramidissa on parivuoteellinen makuuhuone panoraamaikkunalla, pöytätaso ja baarijakkarat, nojatuoli (lisävuodemahdollisuus), TV, pieni keittonurkkaus ja wc / suihku. Lisäksi eteinen vaatesäilytystiloineen.

Varusteluun kuuluvat jääkaappi, vedenkeitin, kapselikeitin, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut sekä unimaskit, jotka auttavat nukahtamaan yöttömässä yössä.

Tilava iglumajoitus sopii hyvin erityisesti pariskunnille tai kolmen hengen ryhmille.

Voi taivas kuinka taivaallista

Pyramidien sängyt ovat moottoroituja ja niissä voit säätää asentoa optimaaliseksi joko nukkumiseen tai upean näkymän katseluun lasikaton lävitse.

Kesäisin voi ihastella keskiyön auringon paistetta, syksyllä näyttäytyvät upeat luonnon värit ja oranssit auringonlaskut, sydäntalvella on pimeä mystinen kaamos jolloin tuhannet tähdet tuikkivat.

Vaikka olemmekin napapiirin yläpuolella, revontulien näkemistä emme voi taata, mutta pyramidien 360º lasikaton alla asuessa moninkertaistuu mahdollisuus nähdä kuuluisat taivaanvalkeat eli revontulet.

Lämmin talvella, viileä kesällä

Talven haasteita, älykkäitä ratkaisuja

Talven sääolosuhteet tuovat mukanaan omat haasteensa, ja olemme ottaneet ne huomioon lasi-igluidemme suunnittelussa.

Olemme strategisesti varustaneet yhden ikkunan erityisellä lämmitysjärjestelmällä, jotta kova lumi ei peitä kokonaan näkyvyyttä taivalle. Yksi lämmitetty ikkuna on suunnattu pohjoiseen. Yhden ikkunaan lämmittämisellä optimoimme energiankäytön, minimoimme ympäristövaikutukset ja varmistamme, että arktinen seikkailusi pysyy viihtyisänä ja maagisena.

Pyramideissa on lattialämmitys.

Kesällä hyvä ilmastointi ja selektiivilasit pitävät huolen, että pyramidit eivät tule kuumaksi auringon säteilystä.

Yöpyvä herää rentoutuneena ja täynnä energiaa

Pyramidit tuovat luonnon voimien tasapainoa ja energiaa yöpyjälle. Ne valjastavat ja kanavoivat revontulien ikiaikaisen voiman, jota voi ihailla pyramidin lasikaton alla.

Kautta historian pyramidin muoto on tuonut positiivisia vaikutuksia ihmiskehoon. Pyramidien sängyt ovat lisäksi linjassa magneettisen pohjoisnavan kanssa.

Pyramidit ja Aurora Borealis – revontulet muodostavat voimaannuttavan kokemuksen ja vievät matkailijan lähemmäs tasapainoa luonnon kanssa.

Upea kokemus luonnon voimien keskellä – saavuta tasapaino ja kerää energiaa arjen haasteisiin.

Elämykselliset palvelut ympärillä

Aurora Pyramidien pihapiiristä pääset suoraan hiihtoladulle tai kelkkareitille. Tonttulan Elämyskylässä on ilmaiset parkkipaikat ja sähköautojen latauspiste.

Vain pienen matkan päässä Aurora Pyramideista ovat Tonttulan muut palvelut, kuten vastaanotto, aamiainen, tilaussaunat ja muut ravintola- ja ohjelmapalvelut. Lisäpalveluna ostettavissa aamiainen avotulella, joka tarjoillaan läheisellä Revontulikodalla.

Aurora Pyramidit ovat avoinna ympäri vuoden.

Lisäksi asiakkailla on veloituksetta käytössä pihapiirin tulistelukota.

Huomaa!
Check-in:
klo 10.00 – 16.00 Tonttula
klo 16.00 – 23.00 Hotelli Hullu Poro

Check-out:
klo 8.00 – 11.00 Tonttula

Ulkokuvia

Sisäkuvia

Video

Aurora Pyramidit somessa #AuroraPyramids #LightUpYourAura

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 weeks ago
Aurora Pyramids - Elves Village

Aurora Pyramids sit quietly in the snow, under a big blue sky. Simple and peaceful.

#aurorapyramids #sparksyoursoul #lightupyouraura #levilapland #march
... See MoreSee Less

Aurora Pyramids sit quietly in the snow, under a big blue sky. Simple and peaceful.

#aurorapyramids #sparksyoursoul #lightupyouraura #levilapland #marchImage attachment

It was -26 degrees Celsius during the night. Today is a beautiful day. The sun is already warming up. ... See MoreSee Less

It was -26 degrees Celsius during the night. Today is a beautiful day. The sun is already warming up.Image attachment
3 months ago
Aurora Pyramids - Elves Village

Drifting into dreamland under the Northern Lights' mesmerizing glow in this Lapland resort's one-of-a-kind room. 🌌✨ #SleepGoals #laplandluxury #AuroraAdventures #levilapland #onlyinlapland #visitfinland #elveshideaway #uniquehotels #aurorapyramids #sparksyoursoul #lightupyouraura

📍Aurora Pyramids, Elves Village, Levi Resort, Lapland, Finland
... See MoreSee Less

Drifting into dreamland under the Northern Lights mesmerizing glow in this Lapland resorts one-of-a-kind room. 🌌✨ #SleepGoals #LaplandLuxury #AuroraAdventures #levilapland #onlyinlapland #visitfinland #elveshideaway #uniquehotels #aurorapyramids #sparksyoursoul #lightupyouraura

📍Aurora Pyramids, Elves Village, Levi Resort, Lapland, FinlandImage attachmentImage attachment
3 months ago
Aurora Pyramids - Elves Village

Bathed in the golden glow of the winter sun, the Aurora Pyramid stands serene amidst the Lapland snow, offering a cozy vantage point to witness the dance of the Northern Lights.

#aurorapyramids #lightupyouraura #levisparksyoursoul #levilapland #onlyinlapland #visitfinland #elveshideaway #lapland #elvesvillage
... See MoreSee Less

Bathed in the golden glow of the winter sun, the Aurora Pyramid stands serene amidst the Lapland snow, offering a cozy vantage point to witness the dance of the Northern Lights.

#aurorapyramids #lightupyouraura #levisparksyoursoul #levilapland #onlyinlapland #visitfinland #elveshideaway #lapland #elvesvillageImage attachment

Lisätietoja sales@hulluporo.fi tai Puh. 016 6510 500