x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 16 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme 016 6510 600 tai sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x

Rekrytointi

Yrityksemme palkkaa syys- ja talvisesongeiksi useita ravintolatyöntekijöitä, kokkeja sekä lisäksi hotellivirkailijoita, kerrossiivoojia ja apulaisia eri tehtäviin. Hullu Poro on myös monipuolinen harjoittelupaikka. Joustavuus, ennakkoluulottomuus ja aito asiakaspalveluhenki ovat arvostettuja ominaisuuksia. Lisävoimia tarvitaan jo alkutalvesta, kuumin sesonki kestää helmikuun puolesta välistä vappuun.

Liity sinäkin perheeseemme ja täytä oheinen hakulomake.

Työnhakulomake

  • Liitä mahdollinen kuvasi
  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, Max. tiedoston koko: 1 MB.
    Tiedoston maksimikoko 1 Mt
  • Liitää mahdollinen CV tähän
  • Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 31 MB.
    Maksimikoko 3 Mt
  • (Nimi, osoite, puhelinnumero)
  • (Nimi, titteli, yhteystiedot)

Hullu Poro Oy on yksityisessä omistuksessa oleva, Levillä toimiva matkailuyritys, jonka liikevaihto on n. 13 milj. euroa. Työllistämme vuosittain keskimäärin 100 henkilötyövuotta. Toimintamme kattaa majoitus-, ravintola- ja hyvinvointipalveluita. Olemme yksi alamme edelläkävijöistä. Arvojamme ovat lappilaisuus, innovatiivisuus, vastuullisuus ja elämyksellisyys.