Verkkokaupan varaus- ja peruutusehdot - Levi Center Hullu Poro

Varaa majoitus

Verkkokaupan varaus- ja peruutusehdot

Hullu Poron verkkokaupan varaus- ja peruutusehdot

Voimassa 1.4.2020 alkaen

Hullu Poro Oy noudattaa verkkokaupan palveluiden, tavaroiden sekä lahjakorttien ostamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Hullu Poro Oy, y-tunnus 2458663-2. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Varaaminen

Tuotteet varataan internetin välityksellä osoitteesta www.hulluporo.fi (https://cloud.hotellinx.com/NetReservationsHulluPoro) verkkokaupan ja ostoskorin kautta.

Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt. Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Varausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse varausvahvistuksen, josta näkyy:

 • varausnumeron
 • varatut tuotteet ja kuvauksen
Maksutavat
Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Majoitusvarausten varaus- ja peruutusehdot

Peruutus on AINA tehtävä kirjallisesti (sähköpostitse hotel@hulluporo.fi tai kirjeellä) Hullu Poro Oy:lle.

Varaus ei peruunnu automaattisesti, jos laskun jättää maksamatta vaan asiakkaan on aina peruttava varaus kirjallisesti. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut kirjallisesti Hullu Poro Oy:lle. Mikäli asiakas osoittaa, että kirjallinen peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus.

Kun asiakas on varannut majoituksen aiemmin kuin *14 vrk / *30vrk ennen vuokrausajan alkamista ja asiakas peruuttaa varauksensa viimeistään *14 vrk / *30 vrk ennen vuokra-ajan alkamista

 • Palautetaan maksettu suoritus vähennettynä peruutusmaksulla 40 €.
 • Huom! Mikäli yksittäisen majoituskohteen hinta 3000 € tai enemmän, tai majoituksen kesto neljä viikkoa tai pidempi: varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksun suuruinen summa sekä palvelumaksu.

* Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa myöhemmin kuin *14 vrk / *30 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, veloitetaan koko majoitushinta.

Kun asiakas on varannut majoituksen 29 – 8 vrk ennen vuokrausajan alkamista
* asiakkaan peruessa varauksensa 1 vrk:n kuluessa varauksen teosta palautetaan maksettu suoritus vähennettynä peruutusmaksulla 40 €.

Kun asiakas on varannut majoituksen 7– 1 vrk ennen vuokrausajan alkamista
*asiakkaan peruessa varauksensa, veloitetaan koko majoitushinta.

Äkillisen sairauden tai perheessä tapahtuvan kuolemantapauksen tai muun matkaa estävän poikkeustilanteen varalta asiakkaan tulee varmistaa, että omat matka- ja tapaturmavakuutukset kattavat varauksen kulut, mikäli tapahtunut johtaa tarpeeseen peruuttaa varaus. Peruutuksesta tulee ilmoittaa välittömästi Hullu Poro Oy:lle. Majoittaja noudattaa myös näissä tapauksissa yllä olevia varausehtoja.

Maksuton peruutus, ei ennakkomaksua – maksu paikan päällä voimassa ns. hiljaisen sesongin välisenä aikana 1.5 – 31.10, koskee ainoastaan Hullu Poron hotellihuoneita (2-5 hlöä).

 

Lisäys (28.10.2020)

Olemme ottaneet käyttöön joustavat peruutusehdot 01.11.2020 – 31.05.2021, ottaen huomioon koronavirusriskin (COVID-19) ja siitä aiheutuvat viranomaisten asettamat rajoitukset.

 • Palautetaan maksettu suoritus vähennettynä peruutusmaksulla 40 €, kun peruutus tehdään viimeistään 48 tuntia ennen tulopäivää.
 • Maksua ei hyvitetä, mikäli peruutus tehdään alle 48 tuntia ennen tulopäivää.

(Tämä ehto ei koske isoja huoneistoja: Hullu Poro Penthouse ja DeLuxe -huoneisto)

 

Varauksen muuttaminen

Mikäli asiakas muuttaa edellä mainittujen peruutusehtojen sallimissa aikarajoissa majoituskohdetta tai majoitusajankohtaa, lisäpalveluja ja/tai henkilömäärää peritään muutosmaksu 20 €.

Varattu majoitus on asiakkaan käytössä tulopäivänä klo 16.00 lähtien ja lähtöpäivänä klo 11.00 asti.

 

Dine Around -pakettien varaus- ja peruutusehdot

Paketin ostaneen tulee olla yhteydessä Hullu Poroon pöytävarausten tekemiseksi ja paketti tulee noutaa Hullu Poro Hotellin vastaanotosta ennen ensimmäistä ruokailua. Dine Around -pakettiin sisältyvät annokset valitaan voimassa olevalta ruokalistalta ravintolassa.

Pöytävaraus on voimassa 15 min. sovitusta saapumisajasta. Mikäli varattua palvelua ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta etukäteen, maksua ei palauteta. Asiakas voi ottaa yhteyttä myyntipalveluumme ja sopia varauksen siirtämisestä toiselle ajankohdalle viimeistään kaksi (2) päivää ennen.

Dine Around -paketin voi peruuttaa 14 vuorokauden sisällä ostopäivästä, mikäli pakettia ei ole vielä noudettu. Dine Around -paketti on voimassa yhden talvisesongin, ravintoloiden aukioloaikojen puitteissa. Ravintolavarauksissa ravintola voi yhdistellä alle 4 hengen varauksia samaan pöytään ilman eri ilmoitusta. Hullu Poro Oy:lla on oikeus muuttaa pakettien sisältöä.

 

Tavaratilaukset

Tavaratilauksilla tarkoitetaan kotiin tilattavia tuotteita kuten matkamuistot. Toimitusaika tavaratilaukselle on 3-5 arkipäivää. Ilmoitetut hinnat sisältävät ALV:n sekä kiinteän toimituskulun. Verkkokaupasta voi tilata tuotteita ainoastaan kotimaahan.

Tilaukset toimitetaan lähetyksen koosta riippuen kirjeenä tai postipakettina. Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan noudettavaksi ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestinä. Ilmoitusosa kannetaan kotiin. Kirjelähetykset kannetaan kotiin, eikä niistä ole erillistä seurantakoodia. Yritysasiakkaiden tilaukset toimitetaan lähimpään postiin tai tilauksella ilmoitettuun toimitusosoitteeseen.

Toimitusaika ja tavaratilauksen peruutus

Jos tilauksen toimitus viivästyy, tästä ilmoitetaan sähköpostin välityksellä 7 ja 20 päivää tilauksen teon jälkeen. Tilauksen toimituksen viivästyessä asiakkaalla on oikeus perua tilaus.

Vahvistus

Kun tilaus on vastaanotettu, asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistus tulee säilyttää siltä varalta, että asiakkaan tarvitsee ottaa yhteyttä Hullu Poroon tilaukseen liittyen.

Toimituskulut

Toimituskulut ilmoitetaan tuotteen tilauksen yhteydessä. Toimituskulu on aina kiinteä ja vastaa tuotteen postimaksua. Lähetys 2 lk. postilähetyksenä.

Kuljetus

Jos tavara vaurioituu tai katoaa kuljetuksen aikana, Hullu Poro Oy on korvausvelvollinen. Tästä täytyy kuitenkin ilmoittaa asiakaspalveluumme viimeistään 14 vuorokauden sisällä. Jos tavara vaurioituu tai katoaa palautuksen yhteydessä, on asiakas korvausvelvollinen.

Mikäli pakettia ei lunasteta postista ja se palautuu meille, varaamme oikeuden veloittaa asiakkaalta kaikki palautuksesta aiheutuneet kulut. Laskun eräpäivä on 14 vuorokautta laskun päiväyksestä.

Reklamaatiot ja palautukset

Mikäli toimitettu tuote on viallinen tai virheellisesti toimitettu, asiakaspalveluun tulee ottaa yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään 14 päivän sisällä. Otamme vastaan virheilmoituksen ja palaamme asiaan palautusohjeilla.

Tavara on lähetettävä takaisin siinä kunnossa, kuin se on vastaanotettu, yhdessä vahinko- tai virheilmoituksen sekä laskun kanssa. Kun palautettu tuote on saapunut, lähetämme virheettömän tai oikean tuotteen. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja ehjiä alkuperäispakkauksessa.

Myynnissä kuluttajalle (yksityishenkilö) pätee kuluttajalain myötä se, että Hullu Poro Oy:n tulee joko korjata virhe tai rekisteröidä toimitus uudelleen ilman, että siitä tulee kohtuuttomia kustannuksia Hullu Poro Oy:lle. Hullu Poro Oy:llä on oikeus omalla kustannuksella korjata virhe esimerkiksi vaihdolla viattomaan tuotteeseen.

HUOM! Aina ennen viallisen tai virheellisen tuotteen palauttamista on oltava yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta reklamaatio hyväksytään ja palautuksen postimaksu maksetaan. Tilatun tavaran virhevastuu rajoittuu tässä ilmoitettuun.

 

Lahjakortit verkkokaupasta

Anna lahja, jonka voi käyttää Hullu Poron palveluihin. Kaikki lahjakorttivaihtoehtomme löydät osoitteesta www.hulluporo.fi/webshop. Valittavanasi on eriarvoisia lahjakortteja. Lahjakortin voi käyttää osissa useissa ja se on voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Lahjakortin voi ostaa erikseen:

 • Majoituspalveluihin,
 • Ravintolapalveluihin,
 • tai Escape Roomiin

Suosittelemme tekemään majoitus-, ravintola- ja pelivaraukset etukäteen. Varaukset mahdollisia varaustilanteen mukaan.

Tilaus- ja toimitusehdot

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Ostaessaan lahjakortin asiakas hyväksyy ostohetkellä voimassa olevat yleiset toimitusehdot.

Hullu Poro toimittaa lahjakortit Postilla Kirjattuna kirjeenä ostajan tilauslomakkeessa ilmoittamaan postiosoitteeseen heti kun ostotapahtuma ja ostajan maksusuoritus on rekisteröitynyt järjestelmäämme.  Toimitusaikamme on 3 – 5 arkipäivää.

Posti toimittaa kirjatuista kirjeistä saapumisilmoituksen. Kirjatut kirjeet luovutetaan vastaanottajalle tai hänen valtuuttamalleen henkilölle postin toimipaikassa saapumisilmoitukseen tehtävää kuittausta vastaan. Kirjattua kirjettä säilytetään postitoimipaikassa saapumisviikon jälkeiset kolme (3) kalenteriviikkoa, jonka jälkeen noutamaton lähetys palautetaan Hullu Poro Oy:lle.

Mikäli lahjakorttitilaus ei ole saapunut 10 vuorokauden kuluessa tilauksesta, pyydetään asiasta ilmoittamaan Hullu Poron myyntipalveluun puh. 016 6510 500 (arkisin klo 9–17).

Lahjakortin sisältö ja käyttäminen

Lahjakortti toimii Hullu Poro Oy:n palveluissa, valitun lahjakortin mukaan. Lahjakortti on esitettävä palveluntarjoajalle palvelua maksettaessa.

Hullu Poron palveluiden sisällöt on esitelty Hullu Poron Internet-sivuilla www.hulluporo.fi. Mikäli palveluista kuitenkin herää kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä Hullu Poron myyntipalveluun sähköpostitse sales@hulluporo.fi tai puhelimitse numeroon 016 6510 500 (arkisin klo 9–17).

Useimmat Hullu Poron palvelut edellyttävät ennakkoon tehtävää varausta. Lahjakorttia vastaan ei palauteta rahaa.

Voimassaoloaika

Lahjakortin voi käyttää osissa ja se on voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi.

Lahjakorttien toimituskulut

Lahjakortin toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan automaattisesti. Toimituskulut näkyvät ostajalle myös ennen maksuun siirtymistä.

Palautusoikeus / peruutusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa lahjakorttiosto 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.  Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakorttia on jo käytetty.

Mikäli asiakas haluaa palauttaa lahjakortin, on hänen aina ensin otettava yhteyttä Hullu Poron Oy:n myyntipalveluun puhelimitse numeroon 016 6510 500 (arkisin klo 9.00–17.00), jotta voidaan sopia palautusjärjestelyistä. Palautusta varten tulee asiakkaan ilmoittaa Hullu Poro Oy:lle nimensä, sähköpostiosoitteensa, puhelinnumeronsa ja tilauksen numeron. Käyttämätöntä lahjakorttia ei lunasteta takaisin sen voimassaoloajan päätyttyä.

 

Escape Room varaus- ja peruutusehdot

Peli alkaa varauksen alkamisaikana. Paikalle on tultava viimeistään 10 minuuttia ennen varauksen alkua, jotta peliin ehditään valmistautua. Myöhästymisen takia peliaikaa voidaan joutua lyhentämään.

Mikäli asiakas joutuu perumaan varauksen, niin
 • Maksu hyvitetään 100 % vähennettynä toimistokuluilla 15 €, mikäli peruminen tehdään vähintään seitsemän (7) päivää ennen varausta.
 • Maksu hyvitetään 50 % vähennettynä toimistokuluilla 15 €, mikäli peruminen tehdään vähintään kolme (3) päivää ennen varausta.
 • Maksua ei hyvitetä, mikäli peruminen tehdään alle kolme (3) päivää ennen varausta.

Peli voidaan keskeyttää, mikäli pelaajat ovat päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaisena ja näin ollen ovat riski pelihuoneelle, toisille pelaajille tai itselleen. Peli voidaan keskeyttää myös, mikäli pelaajat eivät seuraa annettuja peliohjeita.

Mikäli pelihuonetta tai rekvisiittaa rikotaan tahallisesti tai liiallista voimaa käyttäen, pelaajilla on velvollisuus korvata siitä aiheutuvat kustannukset.

Hullu Poro Oy:lla on oikeus perua varaus ylivoimaisen esteen, Force Majeure, ollessa kyseessä.

 

Kuntosalin varaus- ja peruutusehdot

Kuntosali on avoinna päivittäin klo 8.00 – 21.00. Kuntosalille on saatavilla kolmen (3) ja kuuden (6) kuukauden määräaikaiset sopimukset.

Kuntosalikortin ostaja saa nimellään varustetun, jäsenyysajan voimassa olevan henkilökortin salille. Korttia tulee näyttää hotellin vastaanotossa kuntosalille mentäessä. Vastaanotosta saa kulkukortin, jolla pääsee pukuhuoneeseen ja salille. Kortti on henkilökohtainen, joten henkilöllisyys voidaan varmistaa vastaanotossa.

Jokaisen kuntosalijäsenen tulee huolehtia omalta osaltaan kuntosalin järjestyksestä palauttamalla käyttämänsä välineet paikoilleen. Mahdollisista vioista tulee ilmoittaa vastaanottoon. Saunaosasto on käytettävissä niiden ollessa lämpimänä. Kulkukortti tulee palauttaa lähtiessä vastaanottoon.

Määräaikainen sopimus on sitova. Sopimuksen voi keskeyttää hetkellisesti vain poikkeustilanteessa, joita ovat pitkäaikainen sairaus, raskaus ja asepalvelus. Keskeytykset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen hotel@hulluporo.fi. Hullu Poro Oy:lla on oikeus keskeyttää sopimus ylivoimaisen esteen, Force Majeure, ollessa kyseessä.

 

MUUTA

Suojaus

Käytämme SSL (Secure Socket Layer) -suojausta. Tällä protokollalla toteutetaan suojattu tiedonsiirto Internetin (tai muun verkon) kautta. SSL-protokolla käsittelee tietoja eri tavoin ja salakirjoitussuojaa tiedot.

SSL:n tulee olla sallittu internet-selain asetuksissa.

Sovellettava laki

Näitä ehtoja koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan.
Hullu Poro Oy noudattaa Suomen Kuluttajaviraston suosituksia.

Muuta huomioitavaa

Palvelu sisältää tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella ja muilla immateriaalioikeuksilla suojattua aineistoa. Asiakkaalla ei ole ilman tekijän, oikeudenhaltijan tai Hullu Poro Oy:n yhteistyökumppaneiden nimenomaista kirjallista lupaa tai palvelussa olevaa nimenomaista ilmoitusta laajemmasta käyttöoikeudesta oikeutta kopioida tai muuten hyödyntää Palvelusta saamaansa aineistoa muutoin kuin omassa henkilökohtaisessa käytössään. Hullu Poro Oy ei takaa palvelun häiriötöntä toimintaa. Palvelua koskevat samat rajoitukset kuin Internetissä yleensä, esimerkiksi käyttäjien yhtäaikaiset yhteydenotot voivat ruuhkauttaa palvelua ja vaikuttaa sen käytettävyyteen. Hullu Poro Oy:llä on oikeus tilapäisesti sulkea Palvelu tai sen osa, jos tarpeellista. Tällöin pyritään siihen, että keskeytys jää mahdollisimman lyhytaikaiseksi ja siitä aiheutuu Käyttäjälle mahdollisimman vähän haittaa.

Hullu Poro Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoittamatta siitä etukäteen.

Hullu Poro Oy ei vastaa teknisten vikojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista, tietoliikennehäiriöistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Hullu Poro Oy ei myöskään korvaa Käyttäjän tai kolmannen osapuolen vastuulla olevista seikoista aiheutuvia vahinkoja eikä Hullu Poro Oy ole korvausvelvollisuutta näiden käyttöehtojen mukaisien oikeuksien käytöstä. Hullu Poro Oy:n vastuu rajoittuu enimmillään Suomen lakien pakottavien säännösten mukaan.

Osapuolet vapautuvat velvoitteistaan ja velvollisuuksistaan maksaa korvausta, jos velvoitteiden rikkominen tai niiden täyttämättä jättäminen johtuu ylivoimaisesta esteestä. Tällainen tapahtuma voi olla esimerkiksi sota, kapina, pakko-otto tai takavarikko yleiseen tarpeeseen, energiajakelun keskeytys, työselkkaus, tulipalo, ukonilma tai muu luonnonilmiö, kolmannen osapuolen aiheuttama kaapelivaurio tai muu vaikutuksiltaan vastaava ja epätavallinen osapuolista riippumaton syy.

Hullu Poro Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin. Hullu Poro Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Henkilötietojen kerääminen

Emme tallenna omaan käyttöömme antamiasi maksunvälitystietoja emmekä saa niitä käyttöömme Paytrailin kautta. Paytrail tallentaa maksunvälitystietosi, ja noudattaa EU:n GDPR‐asetusta tietojen käsittelyssä. Paytrailin tietosuojaseloste: https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste‐paytrailin‐maksupalvelu

Cloudin rekisteriseloste

 

Tervetuloa Leville ja Hullu Poroon!