x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x

Lauri Haav

26.04.2024
Ovet klo 22:00
Liput alk. 25,50 €
K-18
Showtime 23:30

Melo, Jore & Zpoppa

27.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 20,50 €
K-18
Showtime 23:30

90s EuroDance Mayday: DJ Oku Luukkainen

29.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 20,50 €
K-18
Showtime 23:30

90s EuroDance Mayday: Günther, Mr. President

30.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 25,50 €
K-18

Hääpalvelut

Hääpalvelut

Häät Levillä ja Hullu Porossa. Mikä hääjuhlatila on teidän näköisenne? Pienimuotoinen intiimi hääjuhla vai hääjuhla yhdessä koko suvun ja ystäväjoukon kesken? Järjestämme molemmissa tapauksissa juhlapäivänne suurella sydämellä.

Valittavananne on useampi juhlapaikka tunnelmallisesta ravintolasta suureen Hullu Poro Areenaan. Mikäli juhlat luonnonkauniissa paikassa joen rannalla ovat enemmän mieleenne, Tonttulan Elämyskylä on juuri oikea valinta. Vihkimiseen meiltä löytyy temppeli Tonttulan pihapiiristä sekä revontulikota.

Satumaiset häät Lapissa

Lappi, tuo mykistävän kaunis paikka, jossa taivas ja maa ovat niin lähekkäin, että ne tuntuvat olevan rakastavaisia.

Talviyön revontulia katsoessa tulee ajatelleeksi, että onko taivas niin rakastunut, ettei malta edes nukahtaa?

Talvisessa maisemassa hangilla tanssivat jääkeijut ja keskikesän tuulenvireet tuntuvat kuin joku silittäisi poskea.

Aamun ensi valo on  pehmeä ja unelmoivan vaaleanpunainen. Illan hämärä laskeutuu rauhallisesti kuin syleilläkseen.

Tonttulan Elämyskylä tarjoaa upean ympäristön unelmien häiden viettoon

Tonttulan Elämyskylän pihapiiri on kuin satukirjasta, sen maalaisromanttinen tunnelma upeine yksityiskohtineen on kuin näyttämö, täydellinen näyttämö teidän yhteisen elämänne ensimmäiseen päivään.

Kesäaikaan Lapin yötön yö lumoaa häävieraat ja Könkään kylän kauniin vehreä maisema tekee vaikutuksen jokaiseen. Tuolloin juhlaa voidaan viettää sisätilojen lisäksi ulkosalla.

Tonttulan Elämyskylässä päivät ovat värikkäitä ja vaihtelevia ja vuoden harmaimmassakin hetkessä on ripaus runollisuutta. Täällä elää satu ja rakkaus.

 

Ikimuistoiset puitteet hääjuhlan vietolle

Talvella taivaan tulet tanssivat Tonttulan yllä. Ounasjoki on peittynyt jääkannen alle. Maisemaa verhoaa valkoinen huntu. Täällä rikkumattoman rauhan keskellä, sijaitsee pieni temppeli. Se on todistanut jo monen onnellisen parin avioliiton alkumetrejä.

Käytössä on Tonttulan 300-paikkainen ravintola, ainutlaatuinen Revontulikota avotulineen. Taivaanvalkeiden tunnelmallinen pääsali on tarjonnut ikimuistoiset puitteet hääjuhlan vietolle ja yksilölliset hotellihuoneet ovat majoittaneet häävieraat pehmoisiin peteihin.

Häämenu suunnitellaan hääparille sopivaksi osaavien kokkiemme johdolla. Tutustu Tonttulan monipuolisiin palveluihin, kun etsinnässä on elämän suurten päätösten näyttämö.

 

 

Suuren luokan häät Areenalla

Hullu Poro Areena sijaitsee aivan Levin keskustassa.

Areenalle katetaan näyttävä buffetpöytä vieraille.

Areena sopii häiden viettopaikaksi 150-350 vieraalle.

Ruokailun jälkeen vieraat voivat siirtyä karaokebaariin viihtymään ja viihdyttämään muita.

Hääjuhlaresepti

Majoitus:

Toiveiden mukainen yöpyminen Aurora Pyramidissa, Hotelli Hullu Porossa tai Hotelli Taivaanvalkeissa niin hääparille kuin häävieraille.

Vihkiminen:

Taivaanvalkeiden pihalla sijaitsee pieni Temppeli. Vihkiminen voi myös tapahtua Taivaanvalkeiden pihalla Ounasjoen rannalla. Pihalle voidaan koristella vihkimispaikka, jolloin kaikki vieraat ovat näkemässä vihkimisen. Levin Keskustassa sijaitsee Kittilän seurakunnan Marian Kappeli.
Hääpari hoitaa itse vihkimisen viralliset järjestelyt maistraatin tai seurakunnan kanssa.

Tervetulotoivotus:

Tilaisuuden alussa kohotetaan maljat kuohuvaa hääparin kunniaksi. Onnittelumaljanne voidaan kohottaa sisätiloissa tai sään salliessa ulkona. Tarjolla on erilaisia samppanja- ja kuohuviinivaihtoehtoja.

Valitse mieleisesi tarjoilukokonaisuus:

Hullu Poron keittiö on tunnettu herkuistaan. Voitte valita keittiömestarimme laatimista häämenuvaihtoehdoista
perinteisen buffetpöydän tai juhlavasti pöytiin tarjoillun menun. Suosittelemme mielellämme kokonaisuuteen sopivat viinit.

Häätarjoilun kohokohta:

Hääkakku on yksi tärkeimmistä häätarjoiluista ja odotettu ohjelmanumero. Hullu Poron oma leipomo valmistaa kakun hääparin toiveenmukaisin täyttein ja koristein. Lakkaa, mansikkaa vai vadelmaa? Päälle kermaa tai suklaata? Vai molempia?

Koristeluista persoonallisuutta

Tarjoamme pöytäliinat ja kankaiset servetit sekä kynttilät käyttöönne veloituksetta. Tiloja on myös mahdollista koristella itse ennen tilaisuutta, mutta huomioimme toki lisäkoristeita ja musiikkia koskevat erikoistoiveenne.
Joissain tiloissa on äänentoistolaitteet häävalssia ja taustamusiikkia varten sekä mahdollisuus diaesityksen toteuttamiseen esimerkiksi hääparin yhteisestä taipaleesta.
Valokuvaus, videokuvaus , bändi, DJ, hääauto… suosittelemme mielellämme hyviä yhteistyökumppaneitamme.

Jatkoilla juhlitaan aamuun asti

Hääjuhlan jatkuessa iltaa kohti valmistamme halutessanne pientä iltapalaa. Häiden jatkot voimme järjestää Wanhassa Porossa, esiintyjäiltoina Hullu Poro Areenalla tai vaikka Tonttulan vintillä.

Hääyöpaketti hääparille:

Romanttinen yö lasikattoisessa Aurora Pyramidissä (hinta sesongin mukaisesti)

1.11. – 31.12.2023
Alk. 503,30 € – 752,00 € / yö Aurora Pyramidissä / kahdelle hengelle

1.1.2024 – 30.4.2024
Alk. 431,40 € – 752,00 € / yö Aurora Pyramidissä / kahdelle hengelle


Lisäpalvelut:

  • Kuohuviinipullo
  • Hedelmäkori ja pullovettä (2 ploa)
  • Lappilaisia tapaksia (graavilohta ja mallasleipää, savumuikkuja, poron paisita ja Lapin leipäjuustoa ja marinoituja sieniä)

Tarjoilut toimitetaan huoneeseen tulopäivänä.

  • Kahvi /tee mahdollisuus huoneessa
  • Huoneen luovutus klo 13.00
  • Kylpytakki ja kylpytossut

Hullu Poron ammattitaitoinen henkilökunta loihtii hääparin toiveiden mukaisen tilaisuuden – olipa kyseessä juhlat lähimmän ystäväpiirin kesken tai suuren suvun kinkerit. Myyntipalvelumme vastaa häitä koskeviin tiedusteluihin ja kysymyksiin. Ota yhteyttä myyntipalveluumme niin suunnitellaan yhdessä teille ikimuistoiset häät – sales@hulluporo.fi