x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Saunapalvelut

Rentoudu lauteilla. Meillä Hullu Porossa on sen sata saunaa. Voit valita kahdesta eri hotellin saunaosastosta, tai varata käyttöösi Taivaanvalkeiden rantasaunan, Mielen Valkean saunan tai Infrapunasaunan.

Rentoudu lauteilla. Meillä Hullu Porossa on sen sata saunaa. Voit valita kahdesta eri hotellin saunaosastosta, tai varata käyttöösi Taivaanvalkeiden rantasaunan, Mielen Valkean saunan tai Infrapunasaunan.

Hullu Poron saunaosastolla voit nauttia saunasta ja porealtaasta tai hypätä kylmäaltaaseen. Voit myös nauttia rentouttavasta ja terveysvaikutteisesta infrapunasaunasta.

Tonttulassa, 8 kilometriä Leviltä, voit kokea ainutlaatuisen saunakokemuksen tilavassa rantasaunassamme. Uskomattomassa Lapin luonnossa Ounasjoen rantatörmällä kävijän mieli lepää. Perinteiseen puusaunaan mahtuu jopa 15 kylpijää. 100-vuotiaan hirsisaunan pehmeät löylyt hellivät sekä sielua että kehoa. Saunaelämystä voit täydentää turve- tai hunajanaamiolla ja lopuksi kokeilla talvisin avantoa tai virkistävää pulahdusta kesäiseen Ounasjokeen. Mikäli avovesi ei houkuta, voit solahtaa kuumaan altaaseen keskiyön auringon tai revontulten alla. Saunan jälkeen vilvoitellaan rantariihessä, jossa kuivaa kesäiset vastat talviajan käyttöön.

Levillä luonto ja sauna kulkevat käsi kädessä monessa mielessä. Mielenvalkean sauna sijaitsee Atrin alueella 2 km Levin keskustasta. Täällä löylyä lyödään kahdessa suuressa saunassa, Lumessa ja Noessa. Saunatiloihin mahtuu yhteensä jopa 40 saunojaa. Mielenvalkea on oivallinen paikka järjestää pieni kokous, rento illanvietto tai päättää ulkoilupäivä. Saunalle pääset vaikkapa kävellen, autolla, moottorikelkalla tai kyläpyörällä ovelle asti.