x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x

Lauri Haav

26.04.2024
Ovet klo 22:00
Liput alk. 25,50 €
K-18
Showtime 23:30

Melo, Jore & Zpoppa

27.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 20,50 €
K-18
Showtime 23:30

90s EuroDance Mayday: DJ Oku Luukkainen

29.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 20,50 €
K-18
Showtime 23:30

90s EuroDance Mayday: Günther, Mr. President

30.04.2024
Ovet klo 21:00
Liput alk. 25,50 €
K-18

Kokoustilojen ja kokouksia varten tilatun tarjoilun varaus- ja peruutusehdot

Tämä sopimus koskee kokoustilojen ja kokouksia varten tilattavan tarjoilun varaamista alle 100 hengen ryhmille. Yli 100 hengen ryhmien varaukset sovitaan aina erikseen.

VARAUSEHDOT

Varaus tulee sitovasti voimaan, kun Hullu Poro Oy vahvistaa sen kirjallisesti. Kokoustilojen varaus ja kokouksia varten tilattavan tarjoilun varaus on voimassa varattaessa ilmoitetulla henkilömäärällä, jota tilaaja voi tarkentaa kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta, kuitenkin niin että +/- 20% muutoksen voi esittää vielä yksi (1) viikko ennen tilaisuutta ja +/-10 % muutoksen kaksi (2) vuorokautta ennen tilaisuutta. Tilaisuuden henkilömäärän muuttuessa Hullu Poro Oy:lla on oikeus muuttaa kokoustila ja tilattu tarjoilu henkilömäärää vastaavaksi.

LASKUTUSEHDOT
Minimilaskutusperusteena toimii näiden ehtojen mukaan vahvistettu henkilömäärä. Kokoustilasta veloitetaan aina perusmaksu, jonka lisäksi perusmaksuun lisätään henkilömaksu kokouksen henkilömäärän mukaan.

PERUUTUSEHDOT
Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti alla mainittuun osoitteeseen tai sähköpostitse hotel@hulluporo.fi.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Hullu Poro Oy:lle.

Mikäli varattua kokoustilaa tai tilattua tarjoilua ei ole peruutettu tai Hullu Poro Oy:lle ei ole ilmoitettu kokouksen tai tilatun tarjoilun henkilömäärän muutoksesta yllä mainituin tavoin, kokoustilan tai tilatun tarjoilun laskutus suoritetaan viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaan.

Varaus voidaan peruuttaa kuluitta viimeistään 21 vuorokautta ennen varauksen alkua.

Muissa tapauksissa peruutuksesta veloitetaan kohtuulliset peruutuskulut seuraavasti:
– mikäli varaus peruutetaan myöhemmin, kuin 21 vuorokautta, mutta aiemmin kuin 14 vuorokautta ennenvarauksen alkua peruutusmaksu on 50 % varauksen lopullisesta hinnasta
– mikäli varaus peruutetaan myöhemmin, kuin 14 vuorokautta ennen varauksen alkua varaus on maksettava kokonaisuudessaan.

Ylivoimaisen esteen (force majure) ollessa kyseessä voi Hullu Poro Oy peruuttaa varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut takaisin kokonaisuudessaan.

SOVELLETTAVA LAKI
Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

TIETOSUOJA
Hullu Poro Oy:n asiakkaan henkilötiedot rekisteröidään Hullu Poro Oy:n asiakastietojärjestelmään. Henkilötietojen käsittelyssä ja luovutuksessa noudatetaan henkilötietolakia (523/1999). Asiakkaalla on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa. Hullu Poro Oy:llä on oikeus käyttää rekisteröityjä osoitetietoja omaan suoramarkkinointiinsa ja omiin sisäisiin markkina- ja mielipidetutkimuksiinsa ellei asiakas tätä kiellä. Kiellon osoitetietojen käyttämisestä edellä mainittuun tarkoitukseen voi ilmoittaa Hullu Poro Oy:lle sähköpostitse sales@hulluporo.fi. Asiakastietoihin liittyvän rekisteriselosteen voi pyytää sähköpostitse tai puhelimitse alla olevia yhteystietoja käyttäen.

 

TERVETULOA LEVILLE JA HULLU POROON!