x

Huonevaraus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin täyttäkää varauskysely tai ottakaa yhtyettä myyntipalveluumme sales@hulluporo.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Hyvä yhteistyökumppanimme!

Käsittelemme ostolaskumme Heeros Systems Oy:n ohjelmistolla. Verkkolaskuja vastaanottava operaattorimme on Open Text Oy. Toivomme, että saamme teiltä verkkolaskuja.


Verkkolaskutuksen tekniset tiedot:

Yrityksemme tiedot:
Hullu Poro Oy
Y-tunnus 2458663-2

Välitystiedot:
Verkkolaskuosoite *) 003724586632
Välittäjän tunnus: 003708599126
Välittäjä: Open Text Oy

*) Verkkolaskuosoitteemme on sama kuin OVT-tunnuksemme. Suomessa OVT-tunnus muodostetaan: maatunnus ”0037”+ Y-tunnus ilman väliviivaa + vapaaehtoinen yksikön tunniste ( max 5 merkkiä).

Käyttäkää laskujen reititykseen yllä mainittua verkkolaskuosoitetta ja välittäjän tunnusta. Jos lähetätte verkkolaskuja TietoEnatorin kautta, on verkkolaskuosoitteen eteen lisättävä reititykseen tarvittava tunnus ”AN”, jolloin verkkolaskuosoitteeksi muodostuu esimerkiksi ”AN003724586632”.


Sähköpostilla laskut osoitteeseen:
hulluporooy.505317@erin.posti.com


Paperiset ostolaskunne pyydämme lähettämään jatkossa osoitteella:
Hullu Poro Oy
PL 247
40011 HEEROS PALVELUT